Firea: Codrin Ștefănescu le cere consilierilor să NU-MI MAI VOTEZE PROIECTELE. Solicit public lui Liviu Dragnea să-l RETRAGĂ în „cazarmă”

Firea: Codrin Ștefănescu le cere consilierilor să NU-MI MAI VOTEZE PROIECTELE. Solicit public lui Liviu Dragnea să-l RETRAGĂ în „cazarmă
Publicat: 20/10/2018, 18:25
Actualizat: 25/03/2019, 23:55

„Am informații certe că la sediul central al PSD din Șoseaua Kiseleff se pune la cale un plan de sabotare a mea în calitate de Primar General al Capitalei, prin întoarcerea împotriva mea a consilierilor generali PSD. Concret, dl. Codrin Ștefănescu, fost secretar general adjunct al PSD, în total dispreț față de statutul partidului, a început să-i convoace individual pe consilierii generali pentru a-i convinge să se delimiteze de mine și de echipa mea și să nu-mi mai voteze proiectele, promițându-le funcții și alte avantaje”, transmite, vineri, Gabriela Firea într-un comunicat de presă.

Primarul general al Capitalei mai susține că se exercitată presiuni asupra consilierilor generali ai PSD să semneze declarații prin care să spună că sunt constrânși să voteze la ședințele CGMB proiecte cu care edilul nu este de acord.

„Mai mult, se fac presiuni asupra consilierilor generali să semneze declarații cum că sunt constrânși să voteze, la fiecare ședință, proiecte cu care nu sunt de acord. Oricine ar semna așa ceva s-ar dovedi nu doar de rea credință, ci și nedemn. Pentru că toate proiectele pe care le propun eu sunt conforme cu Programul de Guvernare Locală, aprobat de conducerea partidului, și cu care ne-am prezentat în fața electoratului în 2016. Am primit încrederea alegătorilor din Bucuresti, care ne-au dat 7 primari și majoritate în Consiliul General tocmai pentru a putea pune în aplicare acest program”.

Firea mai precizează că dacă nu sunt votate proiectele în Consiliul General al Municipiului București atunci bucureștenii vor avea de suferit și oferă ca exemplu nevotarea rectificării bugetare lucru care a dus la imposibilitatea achitării în avans a gazelor pentru energia termică.

Firea: La Primăria Capitalei nu avem nevoie de războaie

„Dacă nu votează proiectele noastre, nu pe mine mă pedepsesc, ci pe bucureșteni, cei care le-au acordat votul și încrederea. Așa cum s-a întâmplat la ultima ședință de Consiliu General, când din cauza faptului că nu a fost votată rectificarea bugetară, nu putem achita în avans gazele pentru energia termică. „, a completat edilul Primăriei Capitalei.

Gabriela Firea îi solicită președintelui PSD, Liviu Dragnea, „să-l retragă în cazarmăpe Codrin Ștefănescu sau să-l trimită pe alte fronturi”.

„Prin urmare, îi solicit public, ceea ce i-am cerut și personal, președintelui PSD Liviu Dragnea să-l retragă în „cazarmă” pe Codrin Ștefănescu sau să-l trimită pe alte fronturi. La Primăria Capitalei nu avem nevoie de războaie și încercăm să facem cât mai puțină politică și cât mai multă administrație, în beneficiul cetățenilor. Am înțeles destul de târziu, la jumătatea mandatului, că nu mai are sens să mă iluzionez că voi beneficia de sprijin pentru marile proiecte al Capitalei – cum ar fi rezolvarea problemei traficului prin finalizarea centurii Ocolitoare, la care nici nu se lucrează în ritm susținut, dar se inventează, în schimb, motive pentru a nu fi transferată la Primăria Generală. Aș vrea însă măcar să fim lăsați în pace, să putem lucra pentru cetățeni”, a declarat Firea.

Aceasta a completat că Bucureștiul este condamnat la subdezvoltare prin tentativa de distrugerea majorității PSD-ALDE în Consiliul General.

„Practic, prin distrugerea majorității PSD-ALDE din Consiliul General, ceea ce se încearcă în aceste zile, este condamnat Bucureștiul la subdezvoltare, încetinirea proiectelor, sau chiar blocarea celor începute de mine si echipa mea”, a conchis primarul general a Capitalei.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Au păcălit poporul cu televizorul! Ce înseamnă, de fapt, cifrele scrise de Sorin în baracă,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Face furori la aproape 60 de ani! Vedeta curtată de toți bărbații are un fizic...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
"Am călătorit în timp". Profesor ieșit din comă a fost în anul 3906 și știe...
Cât costă o manichiură și un tuns simplu înainte de Paște! Prețurile au explodat, în...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Compania coreeană Hanwha vrea să înfiinţeze în România un hub industrial pentru Europa
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Ungurii umilesc România. Pregătesc marea lovitură: Putem scrie istorie
Pensionarii, ținuți în suspans. Poșta Română își bate joc de ei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Cristina Cioran victorie în fața lui Alex Drobrescu. Ce a decis instanța
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Substanțele toxice din microplastice pot fi absorbite prin piele, arată un studiu