Florin Roman (PNL): „Negocierile pentru o nouă majoritate parlamentară la Camera Deputaților au fost aproape finalizate”

Florin Roman (PNL): „Negocierile pentru o nouă majoritate parlamentară la Camera Deputaților au fost aproape finalizate”
Publicat: 12/12/2020, 18:03
Actualizat: 12/12/2020, 18:06

Deputatul PNL Florin Roman a anunțat pe Facebook că negocierile între USR,  PNL și UDMR pentru o majoritate la Camera Deputaților „au fost aproape finalizate”!

„Negocierile pentru o nouă majoritate parlamentară la Camera Deputatilor au fost aproape finalizate, cu succes și înțelepciune!

„Știu ca unii așteptau scântei între mine și cei de la USR”

Știu ca unii așteptau scântei între mine și cei de la USR, dar a ieșit doar “fum alb”! Un acord aproape finalizat între PNL, USR și UDMR la Camera Deputatilor e un pas important înainte!”, a scris e Facebook Florin Roman.

Sâmbătă dimineață au început negocierile pentru formarea unei majorități în Parlament

Sâmbătă dimineață au început negocierile pentru formarea unei majorități în Parlament. Reprezentanții PNL, USR PLUS și UDMR s-au strâns la Vila Lac 1 pentru discuții pe marginea viitorului Guvern.

În urma unei întâlniri avute joi cu președintele Klaus Iohannis, șefii PNL, USR PLUS și UDMR ar convenit să se vadă sâmbătă, la 9 dimineața, dând startul tratativelor pentru formarea unei coaliţii de guvernare.

„Fum alb pe primul capitol din Programul comun de Guvernare al coaliției USRPLUS-PNL-UDMR. Și ce capitol fain pentru o revoluție a bunei guvernări – capitolul legat de digitalizare!!! Suntem pe drumul cel bun pentru o Românie orientată spre viitor”, a scris pe Facebook Dragoș Pîslaru.

„Programul comun de guvernare avansează în discuțiile dintre PNL, USR PLUS și UDMR”

„Programul comun de guvernare avansează în discuțiile dintre PNL, USR PLUS și UDMR. Primul capitol încheiat este cel despre solutii digitale pentru modernizarea statului și a economiei pe care o așteaptă românii. Succes, tuturor colegilor”, a scris și liberalul Ionel Dancă.