Gabriela Firea, atac la Nicușor Dan: „Să fii parlamentar şi în patru ani de mandat să nu vii cu o lege bună pentru bucureşteni, incredibil!”

Redactor:
Marius Olaru
Gabriela Firea, atac la Nicușor Dan: „Să fii parlamentar şi în patru ani de mandat să nu vii cu o lege bună pentru bucureşteni, incredibil!”
Gabriela Firea

Gabriela Firea dă de înțeles că nu-și face prea multe griji față de concurența lui Nicușor Dan în alegerile din București. De altfel, actualul edil al Capitalei atacă tocmai lipsa de inițiativă a candidatului Dreptei care, „în patru ani de mandat ca parlamentar” nu a venit „cu o lege bună pentru cetățenii din București”.

În direct la TVR, Firea l-a mitraliat pe Nicușor Dan, despre care a lăsat să se înțeleagă faptul că nu are nici viziune, nici chef de muncă. „Să fii parlamentar, să te pregăteşti pentru campania de locale, să vrei să fii primarul Capitalei şi tu în patru ani de mandat să nu vii cu o lege bună pentru cetăţenii din Bucureşti, mi se pare incredibil!”, a răbufnit Firea.

Cât despre declaraţia lui Nicuşor Dan, care afirma că dacă va câştiga alegerile îşi va începe mandatul deschizând porţile Primăriei Capitalei, Gabriela Firea a răspuns: „Dacă asta e realizarea pentru Bucureşti, eu zic că e bine să mai spună astfel de lucruri, cetăţenii să afle că, de fapt, nu are niciun program şi singurul program este acela de a deschide porţile şi de a-mi lua scaunul. I-l fac cadou de pe acum. Mobila, constând în scaunul primarului general… i-l pot da şi mâine, pentru că eu nu stau la biroul de primar general, nu-mi plac scaunele mari, pompoase, interesante, scumpe, eu stau pe un scaun mic, la o masă din birou”.

Noi reguli pentru elevii care încep școala în septembrie

Primarul general al Capitalei a vorbit și despre începerea anului școlar. Gabriela Firea a declarat că a propus organizarea unei şedinţe a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă, în care să se discute despre regulile pe care trebuie să le respecte elevii când merg la şcoală.

„Nu s-au dat (n.r. – niciun fel de reguli), sunt doar la nivel teoretic. Prefectul abia a venit din concediu. Prima lui grijă a fost să atace nişte hotărâri din Consiliul General al Primăriei, deci gesturi politice. Noi am propus să se organizeze de urgenţă o şedinţă a Comitetului Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, în care să venim toţi – primar general, primari de sectoare şi directori de şcoli şi Inspectoratul Şcolar. Tot aşteptăm să fim chemaţi. Între timp, prefectul se ocupă cu abuzuri, să atace dispoziţiile mele ca primar general şi hotărâri ale Consiliului General”, a precizat Firea.

Cât despre implicarea primăriilor în distribuirea tabletelor pentru elevi, Firea a spus că Guvernul şi-a asumat această responsabilitate: „Guvernul a spus că va cumpăra tablete pe bani europeni. Împărţirea lor o fac inspectoratele. Inspectoratele şcolare sunt descentralizate, adică sunt în subordinea Ministerului Educaţiei”.

Scandalul a erupt în ţară! Vedetele gimnasticii, abuzate sexual: "S-a întâmplat cu mama în cameră"....
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
FOTO. Bianca Drăgușanu, imaginile cu care a zăpăcit milionarii! S-a pozat într-un costum minuscul de...
Câți bani îi dă Andreea Marin femeii care îi gătește și îi face curățenie în...
Mama lui Cristi Borcea, lovitură în imobiliare în `stațiunea bogaților`! Ridică un bloc de cinci...
Unde sunt cele mai adânci puncte ale oceanelor. Cercetătorii sunt siguri acum, au înconjurat lumea...
NEWS ALERT Diplomat român, expulzat de Federaţia Rusă
BANCUL ZILEI – Camera ascunsă: ipostaze năucitoare cu nevasta și amantul
Ion Rădoi: Prețul unei călătorii cu metroul ar trebui să fie majorat până la 50...
Un călător în timp din anul 2582, predicție înfiorătoare: Ce se va întâmpla pe 6...
O FEMEIE dispărută în 2020, GĂSITĂ în viață în munți. A SUPRAVIEȚUIT cu iarbă și...
BOMBĂ în procesul lui Șerban Huidu! Ce au descoperit judecătorii, e ultima șansă pentru vedeta...
Veste de ultim moment pentru milioane de pensionari. Nu mai pot pierde bani
S-au cunoscut în timpul unei partide de amor în trei, apoi au deschis o afacere....
Breaking News: COD ROȘU de intervenţie în România! Au murit pe loc
Infectarea cu coronavirus după vaccinare. Când nu ne protejează vaccinul, explică un medic
Marele exod din România. Eurostat avertizează: România va înregistra una din cele mai abrupte reduceri...
Cum să îţi dai seama imediat dacă cineva nu este atât de deştept pe cât...
Inchide