Gabriela Firea, atacuri în rafală la adresa lui Tudose: Eu i-am spus că e ipocrit. Are o atitudine arogantă

Gabriela Firea, atacuri în rafală la adresa lui Tudose: Eu i-am spus că e ipocrit. Are o atitudine arogantă
Publicat: 04/12/2017, 14:05
Actualizat: 04/12/2017, 17:08

Întrebată dacă premierul Tudose vrea să preia conducerea PSD, Gabriela Firea a spus ca așa cred unii colegi ai ei și așa crede și ea.

„Premierul este cel care a inaugurat această perioadă în care dă replici din ce în ce mai nepotrivite colegilor de partid, începând cu faptul că într-o emisiune televizată le-a numit penale pe cele două colege ale noastre fără să fie o decizie a unei instanțe în acest sens, continuând cu faptul că la informația colegului nostru că se va organiza un miting, dumnealui, întrebat de presă, a spus că este din Brăila, nu din Craiova, aș adăuga eu că nu îl interesează mitingurile, continuând cu afirmația, tot în fața presei, că nu a citit declarația celor două Camere ale Parlamentului, cu alte cuvinte nu-l interesează opinia domniilor lor de ce nu participă la parada de 1 Decembrie, culminând cu declarațiile publice negative la adresa unei inițiative ale Primăriei Capitalei și cu atitudinea arogantă la adresa primarului Capitalei, colega domniei sale”, a declarat Gabriela Firea într-o interenție telefonică la Antena 3.

„Pe grupul nostru de Whatsapp unde ne mai comunicăm, ca între colegi, anumite sentimente și stări, am trimis link-ul cu știrea care apăruse deja pe toate site-urile, că premierul Tudose îi dă o lecție Gabrielei Firea, se plasează de partea manifestanților, este împotriva primarului. Eu am dat acel link, cu completarea că dacă am ajuns să ne războim între noi nu facem altceva decât să dăm gură de oxigen adversarilor noștri politici. Orice am avea de comunicat ar trebui să o facem direct, nu în spațiul public. (…) Eu i-am spus că mi se pare ipocrit că acum ceva vreme îmi spunea în privat că este agasat de protestele din Piața Victoriei și de cererile sindicatelor de a face mitinguri, iar public s-a arătat îngrijorat că cei care ocupă de obicei piața nu vor mai avea un loc de exprimare. Mi s-a părut nedrept”.

Primarul General al Capitalei l-a mai acuzat pe Tudose că își „minimalizează” colegii și că nu e normal ca dacă ocupă o funcție înaltă să îi trateze pe ceilalți „de sus”, dar și că discuțiile apărute în presă nu conțin unele lucruri care l-ar fi pus pe primul ministru într-o lumină proastă.