Gabriela Firea îl atacă din nou pe Nicușor Dan, după ce acesta a spus că nu se știe sigur dacă PSD o va susține la următoarele alegeri locale. „Zero profesionalism! Zero caracter!

Gabriela Firea îl atacă din nou pe Nicușor Dan, după ce acesta a spus că nu se știe sigur dacă PSD o va susține la următoarele alegeri locale. „Zero profesionalism! Zero caracter!
Publicat: 21/06/2022, 17:20

Fostul Primar General al Capitalei, Gabriela Firea, a lansat marți un nou atac la adresa celui actual, Nicușor Dan, după ce acesta a declarat că nu se știe sigur dacă PSD o va susține pe aceasta la următoarele alegeri locale.

„Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia!🤓😂 Vai de bucureșteni! Un primar incapabil să rezolve problemele curente, care a blocat toate șantierele publice și private, care nu are soluție miraculoasă pentru trafic și termoficare – așa cum se jura în campanie -, care nu mai investește în spitale și infrastructură, dar care, mai nou, se erijează în analist politic! O rușine pentru Capitală! Zero profesionalism! Zero caracter! #PrimarulLamentabilAlDreptei #BucurestiulAbandonat”, a comentat Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a afirmat, luni, la Digi24, că își dorește un al doilea mandat pentru a continua proiectele pe care le-a început deja. În acest context, oficialul a menționat că municipiul are extrem de multe probleme şi că se concentrează pe rezolvarea acestora. Întrebat dacă el ar putea fi candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, în cazul în care cele două partide din coaliție ar alege să aibă un candidat comun, Nicușor Dan a evitat un răspuns direct. „Mai avem doi ani şi jumătate până atunci, haideţi să ne concentrăm pe ce avem de făcut pentru viaţa de zi cu zi”, a conchis Nicuşor Dan.

Este al doilea mesaj critic de marți al fostului Primar General la adresa celui actual.

La primele ore, Gabriela Firea scria despre un nou proiect promovat când era în funcție anulat de actualul edil-șef al Capitalei. „În urmă cu patru ani, anunțam proiectul Smile – aparate ortodontice pentru copiii din București. Circa 1.100 de copii au beneficiat de ajutorul oferit de Primăria Capitalei. Pentru aceste aparate ortodontice, fixe sau mobile, părinții au fost sprijiniți cu sume între 750 de lei și 1.500 de lei, în funcție de nevoile stabilite de medicii stomatologi din rețeaua școlară. A fost un ajutor financiar consistent care acoperea și jumătate din costurile tratamentelor în cabinetele stomatologice private. Nu toți părinții își permit aceste costuri!”, a scris actualul ministru al Familiei.

„Din păcate, acest ajutor a fost tăiat de primarul general Nicușor Dan. Le-a considerat pomană și a spus clar și răspicat că nu susține „vouchere pentru dinți”. Păcat! #PrimarulFărăInimă #PrimarulCareBlocheazăTot #NimicPentruOameni #TotulPentruGașcaLor”, a comentat Gabriela Firea.