GÂNDUL LIVE. Vasile Blaga îi dă un ultimatum Elenei Udrea: „Este posibil să luăm măsuri care pot să ajungă până la excludere. Dacă are alte opțiuni, nu e nicio reținere”

GÂNDUL LIVE. Vasile Blaga îi dă un ultimatum Elenei Udrea: Este posibil să luăm măsuri care pot să ajungă până la excludere. Dacă are alte opțiuni, nu e nicio reținere
Publicat: 16/01/2014, 01:22
Actualizat: 06/07/2016, 10:26

Vasile Blaga îi dă un ultimatum Elenei Udrea: dacă va continua atacurile la adresa PDL riscă chiar și excluderea. Într-o primă instanță însă, o suspendare este cea mai probabilă, decizie ce ar putea fi discutată de conducerea democrat-liberalilor în următoarea perioadă.

„Ar trebui să decidă, mai rămâne în partid sau nu mai rămâne în partid. Poate să rămână în partid dacă respectă deciziile partidului, dacă nu le respectă, iar decizia partidului este luată, ea nu are un regim special în partid, chiar dacă o cheamă Elena Udrea, va trebui la un moment dat să aplicăm statutul. Nu e o amenințare, e o constatare. Dacă are alte opțiuni poate să le materializeze în altă zonă politică, nu e nicio reținere. (…) Este posibil să luăm măsuri care pot să ajungă până la excludere. Nu vreau să se ajungă până acolo, dar o suspendare din partid riscă dacă continuă în stilul ăsta pentru că noi credem că sunt atașați valorilor PDL cei care se luptă cu USL, nu în fiecare zi fac observații partidului”, a declarat președintele PDL, Vasile Blaga.

Liderul democrat-liberal a adăugat că „în interiorul partidului nu sunt VIP-uri”, iar deciziile trebuie respectate de toată lumea. El a apreciat că ieșirile critice ale Elenei Udrea nu fac bine PDL în an electoral și ar prefera ca aceasta să fie „mai mult colegă de partid și să nu joace rolul analistului sau a Mamei Omida”.

Blaga s-a arătat deranjat de declarațiiile lui Udrea referitoare la șansele pe care Crin Antonescu le are la prezidențiale și la susținerea pe care aceasta și-a declarat-o pentru o candidatură a lui Emil Boc, în defavoarea celei a lui Cătălin Predoiu, validat ca prezidențiabil PDL în cadrul unei competiții interne la care au votat peste 100.000 de memmbri de partid.

„Pe Emil Boc, l-am invitat să participe la competiția internă din partid și ar fi avut cele mai mari șanse,dar nu dorește să dorește competiția prezidențială din acest an”, precizat președintele PDL.

Blaga a mai spus că, în următoarea perioadă, cazul Elenei Udrea ar putea fi discutat într-o ședință a conducerii PDL unde aceasta va fi chemată să-și explice punctul de vedere, urmând a se lua o decizie, dacă se va considera necesar.

Avertismentul lui Vasile Blaga vine după ce a avut un schimb de replici cu Elena Udrea. Liderul PDL a spus că aceasta joacă rolul „mamei Omida” dând „în bobi” cine va fi președintele României, ba Crin Antonescu, Ba Emil Boc. În replică, Elena Udrea a spus că s-ar bucura dacă Vasile Blaga, „nu ar juca rolul lui Iosefini încercând să scoată din joben un candidat minune la prezidențiale”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Epidemie de singurătate printre părinți, dezvăluie un studiu din SUA