• Publicat:
  • Actualizat:
Politică

Geoană îi răspunde lui Antonescu: „Deși este cel mai bun prieten al somnului, să nu se culce pe o ureche”

Geoană îi răspunde lui Antonescu: „Deși este cel mai bun prieten al somnului, să nu se culce pe o ureche”
Senatorul PSD Mircea Geoană a lansat o amenințare voalată la adresa președintelui PNL, Crin Antonescu, spunând că "de ce îi este frică nu va scăpa". Mai mult, Geoană îl avertizează să nu se culce pe o ureche, "deși este prietenul somnului".

Senatorul PSD Mircea Geoană a lansat o amenințare voalată la adresa președintelui PNL, Crin Antonescu, spunând că „de ce îi este frică nu va scăpa”. Mai mult, Geoană îl avertizează să nu se culce pe o ureche, „deși este prietenul somnului”, făcând aluzie la faptul că s-ar putea să piardă poziția de candidat USL la prezidențialele din 2014.

„Deși este cel mai bun prieten al somnului, dl Antonescu să nu se culce pe o ureche. De ce îi este frică, de aia nu va scăpa”, a scris Geoană, pe contul personal de Twitter.

Reacția fostului președinte al PSD a venit la câteva zile după ce Antonescu, invitat la o emisiune televizată, a precizat că oricine ar fi un candidat redutabil la prezidențiale din partea PSD, mai puțin Geoană.

„Sârbu e redutabil, Sorin Oprescu – redutabil, toți sunt redutabili, mai puțin Mircea Geoană. Victor Ponta ar fi foarte redutabil, ca președinte al PSD, ca prim-ministru, ar fi un candidat redutabil”, a declarat, vineri, Antonescu.

În cadrul aceleiași emisiuni, liderul PNL a mai făcut o ironie la adresa fostului candidat PSD la prezidențiale, comemorând seara în care s-au împlinit patru ani de la alegerile din 2009.

„Chiar așa, chiar azi se împlinesc 4 ani de la , a spus Crin Antonescu, râzând.

În ultima perioadă, Mircea Geoană a făcut o serie de declarații publice prin care nu doar că-l avertiza pe față pe liderul liberal că a pierdut electoratul pesedist, ci a făcut, în mai multe rânduri, apel la partid pentru a avea un candidat propriu. În replică, Antonescu a spus că  „ridicolul și penibilul trebuie să aibă o limită” și s-a opus numirii lui Geoană drept Înalt reprezentant al Guvernului.

Inchide