Gheorghe Falcă i-a propus lui MRU să candideze pentru un post de senator la Arad

Gheorghe Falcă i-a propus lui MRU să candideze pentru un post de senator la Arad
Publicat: 30/09/2012, 18:41
Actualizat: 15/02/2014, 03:18

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, l-a invitat public pe liderul Forței Civice, Mihai Răzvan Ungureanu, să devină senator de Arad din partea ARD, propunerea fiind făcută, duminică, la întâlnirea regională a FC de la Arad, însă Ungureanu nu i-a dat un răspuns, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul Gheorghe Falcă (PDL) a luat cuvântul la prima întâlnire regională a Forței Civice, care a avut la Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad, iar după discurs l-a invitat pe Mihai Răzvan Ungureanu să devină senator de Arad.

„Oferta noastră ca Mihai Răzvan Ungureanu să fie senator de Arad este valabilă, pentru că vrem să adunăm valori și cu valori să mergem înainte”, a spus Falcă, după care sala a aplaudat îndelung și a strigat „MRU, MRU!”.

Când a primit cuvântul pe scenă de la Falcă, Ungureanu a spus că „o asemenea surpriză” îl îndeamnă la „o gândire profundă și foarte atentă”.

Ungureanu a spus că va analiza propunerea și împreună cu apropiații săi și va răspunde ARD Arad cât mai curând.

La întâlnirea regională a FC a avut loc și lansarea ARD Arad, la aceasta participând liderii județeni ai PDL, FC și PNTCD.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase