Ilie Bolojan, întrebat despre posibilitatea de a fi nominalizat pentru funcţia de premier: ”Nu se pune această problemă”

Ilie Bolojan, întrebat despre posibilitatea de a fi nominalizat pentru funcţia de premier: ”Nu se pune această problemă”
Publicat: 04/09/2021, 21:27
Actualizat: 04/09/2021, 21:28

Întrebat despre soluţia avansată de lideri ai USR PLUS, potrivit căreia ar fi potrivit pentru funcția de premier, Ilie Bolojan, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, a declarat că „nu se pune acastă problemă”.

Preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, a respins sâmbătă soluţia avansată de lideri ai USR PLUS, potrivit căreia acesta ar fi o soluţie „viabilă” pentru funcţia de premier.

Întrebat același lucru, premierul Florin Cîțu a declarat că „în acest moment avem votul Biroului Politic Naţional pentru susţinerea premierului în funcţie”.

Prezent la conferinţa de presa de la Oradea, Ilie Bolojan a spus: „Nu se pune această problemă”.

Vicepremierul Dan Barna, copreședintele USR PLUS, a spus joi că în PNL sunt multe soluții acceptate pentru funcția de premier.

Barna a spus că Ilie Bolojan, liderul PNL Bihor și președintele CJ Bihor, va fi susținut total de USR PLUS, pentru funcția de premier.

Ioana Tudorascu
Tudorașcu Ioana a urmat cursurile Facultății de Litere din cadrul Universității București (2016-2019) și a intrat în presă în anul 2019. De atunci, Ioana activează la GÂNDUL.RO, având funcția de redactor. Este pasionată de sport, citit, citeste mai mult