ÎMBUIBARE. „Paravanghelie” cu purceluși de lapte și pulpe de rață de ziua primarului de la sectorul 5: „Vreau să-mi schimb look-ul”

ÎMBUIBARE. Paravanghelie cu purceluși de lapte și pulpe de rață de ziua primarului de la sectorul 5: Vreau să-mi schimb look-ul
Publicat: 25/07/2014, 18:35
Actualizat: 02/02/2019, 08:15

Academicieni, sindicaliști, artiști, oameni de sport, ziariști, politicieni au fost alături de președintele PSD București, Marian Vanghelie, la împlinirea a 43 de ani, din meniu nelipsind purcelușul de lapte, cârnăciorii de casă, afumăturile, și fasolea bătută, puse la dispoziție de Mircea Dinescu.

Marian Vanghelie a venit, luni după-amiază, la restaurantul Taverna Sârbului, care a găzduit petrecerea de ziua sa, foarte bine dispus, el mărturisind ziarștilor că, la cei 43 de ani, nu a îmbătrânit, ci este mai puternic decât oricând, fiind chiar într-un proces de „rebranduire”.

„Îmi doresc sănătate. Celelalte vin încet și sigur fără nicio problemă, dacă ești atent și nu te grăbești. În viață nu trebuie să te grăbești. Trebuie să fii echilibrat și vin toate de la sine, și funcțiile vin. Toate vin, dacă ești natural, cum sunt eu natural ca brânza de oaie, vă asigur că și funcțiile și pozițiile vin de la sine. Important e să fii natural”, a spus Vanghelie.

„Important e, când apari la televizor, lumea să se uite, să aibă încredere vizavi de ceea ce spui, să fii consecvent, să arăți într-un fel, să nu te maimuțărești și de aici vin toate de la sine”, a adăugat Vanghelie.

Întrebat dacă nu se teme că îmbătrânește, el a răspuns: „Eu nu îmbătrânesc. Eu acum chiar sunt puternic. Pe cuvânt. Mă simt bine”.

Președintele PSD București a vorbit și despre relația sa cu Ion Iliescu, președintele de onoare al partidului, prezent la sărbătorirea zilei sale de naștere.

„Partidul ăsta este o chestie frumoasă: când lumea crede că nu ne înțelegem, atuncea ne înțelegem mai bine. Și când lumea crede că ne înțelegem, câteodată ne mai certăm. Dar pe fond există o viziune în ansamblu și o strategie pentru binele românilor”, a spus Vanghelie.

El a arătat că relația sa cu președintele PSD, Victor Ponta, este una „corectă”, fără a fi și una de prietenie.

„E o relație corectă. Nu pot să spun de prietenie, că nu este. E o relație corectă, care pot să o aibă doi bărbați normali”, a spus Vanghelie.

El le-a mai spus jurnaliștilor că a renunțat la „forma belicoasă” de a exprima lucrurile și că în acest moment traversează o etapă de „rebranduire” și de „schimbare de look”.

„Suntem într-o etapă în care toți se ceartă. Cred că e important acum să demonstrezi că poți să faci ceva. Dacă simți că ceva este în neregulă într-o anumită perioadă, poți să subliniezi într-o formă sau alta, nu foarte belicoasă, cum eram până acum, pentru că sunt în rebranduire și reschimbare de look, înțelegeți, că vă place să spun cuvintele astea – le-am auzit la voi – și atunci e totul natural și totul bine”, a spus Vanghelie.

El a arătat că cel mai frumos cadou l-a primit de la băiatul său, care i-a transmis că are încreredere în el și că este unul dintre cei mai puternici oameni din România.

„Cel mai frunos cadou a fost că mi-a zis băiatul dimineață «La mulți ani!» și mi-a zis să am grijă că el are încredere că oricum sunt unul dintre cei mai puternici oameni din România. Dacă mi-a zis băiatul meu chestia asta, nu mai are importanță. E cel mai important”, a spus Vanghelie.

Primarul Sectorului 5 a primit, de asemenea, și un tort de marțipan alb, cu trei trandafiri roșii, tot din marțipan, la bază. Tortul avea chipul lui Vanghelie pe fundal roșu și inscripționată urarea: „Împreună vom învinge! La mulți ani!”.

Invitații lui Vanghelie, aproximativ 300, s-au bucurat de specialitățile culinare prezentate și oferite din belșug de Mircea Dinescu, printre acestea numărându-se un purceluș de lapte, fără măr în gură, ci cu cățel de usturoi, pulpe de rață, cârnați de casă cu un diametru apreciabil, afumături de tot felul. De asemenea, tot Dinescu a pus la dispoziția invitaților lui Vanghelie și vinul, alb și roșu.

Abundența mâncărurilor bune, a specialităților, băuturile alese și prezența invitațillor selecți l-a făcut pe unul dintre acești să exclame: „Asta nu e paranghelie! E para-Vanghelie!”.

Printre invitați s-au numărat președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, președintele Senatului, Mircea Geoană, social-democrații Miron Mitrea, Ilie Sârbu, Gheorghe Nechita, Cătălin Ivan, Rodica Nassar, Aura Vasile, Georgian Pop, Carmen Moldovan, Ion Stan, Dan Nica, Anghel Stanciu, Constantin Niță, Robert Negoiță, Nicu Bănicioiu, Eugen Bejinariu, Cristi Dumitrescu, Victor Socaciu.

De asemena, au fost prezenți liderii PRM Codrin Ștefănescu și Marius Marinescu, soliștii Marcel Pavel și Cătălin Crișan, liderii sindicali Bogdan Hossu și Marius Petcu, precum și academicianul Eugen Simion.

Liviu Dădăcuș, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Adevărul despre DECESUL lui Naomi. Ce i-a adus sfârșitul. Dezvăluiri de ultimă oră
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Programul marilor Magazine de Paște 2024: Zilele în care supermarketurile din România vor fi închise
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
❗Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina? ❗
Gruparea Hamas ia în calcul depunerea armelor. Care este condiţia pentru ca acest lucru să...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
EXCLUSIV! Kamara se lansează în afaceri. Din ce vrea să facă bani artistul: ”Este inspirat...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Erupție excepțional de rară pe suprafața Soarelui! O furtună solară se îndreaptă spre Pământ