Klaus Iohannis, după huiduielile de la Iași: Fiecare român are dreptul la opinie

Klaus Iohannis, după huiduielile de la Iași: Fiecare român are dreptul la opinie
Publicat: 24/01/2020, 22:48

„Așa cum am comentat de fiecare dată sunt foarte bucuros că în România avem o democrație vie, care se manifestă. Și în așa o zi frumoasă, cum este astăzi, nu ne-am supărat absolut deloc. Fiecare român are dreptul la opnia lui și cred că, în ansamblu, lucrurile merg, și aici în Iași, din ce în ce mai bine”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele a fost aplaudat și huiduit în același timp de ieșeni în timpul discursului de vineri, de Ziua Unirii Principatelor, când a vorbit despre alegeri anticipate și necesitatea infrastructurii de transport.

„Din Parlament, PSD vrea însă să blocheze toate reformele și de aceea avem nevoie de alegeri anticipate. Acest fapt nu este un moft, ci o dorință stringentă a societății pentru ca românii să se schimbe în bine. (…) Avem nevoie de politiceni care să își iubească țara cu adevărat, să facă din ea o Românie normală”, a spus, în discursul rostit la Iași, Klaus Iohannis.

Șeful statului a mai spus că România are nevoie de Autostrada Unirii. „Pentru că ne aflăm la Iași, în inima Moldovei, transmit un semnal ferm către guvernanți: românii și România au nevoie de Autostrada Unirii, proiect consfințit prin lege, care obligă statul să realizeze un drum de mare viteză peste Carpați. Provinciile istorice, Moldova și Transilvania, trebuie să fie unite! Fără această autostradă, Moldova nu va putea recupera decalajul economic”, a mai spus Iohannis, în timpul discursului său.