Liderii coaliției, întâlnire la Vila Lac 1. Cel mai important subiect de pe agenda puterii

Liderii coaliției, întâlnire la Vila Lac 1. Cel mai important subiect de pe agenda puterii
Publicat: 30/10/2017, 19:55

Ședința a început la ora 16 și încă se află în desfășurare.

Motivul convocării ședinței a fost faptul că președintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pleacă marți în străinătate, iar liderii coaliției au decis să aibă o discuție pe marginea bugetului înainte de plecarea acestuia.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este așteptat de către deputații social-democrați la un club din Floreasca, unde au fost invitați pentru a celebra împreună împlinirea de către Dragnea a 55 de ani.

„Suntem cu toții, membrii grupului PSD din Cameră, invitați alături de domnul președinte la o întâlnire prilejuită de ziua domniei sale, fapt care ne dă posiblitatea să-i spunem direct «La Mulți Ani!» dacă prin alte mijloace am făcut-o fiecare”, a declarat președintele Comisiei de Muncă din Cameră, deputatul PSD Adrian Solomon, înainte de a pleca la petrecere.

Întrebat de jurnaliști dacă apreciază că este o zi oportună, având în vedere că pe 30 octombrie se împlinesc doi ani de la tragedia din Colectiv, Solomon a spus: „Nu vom merge acolo să dănțuim în vreo horă. Putem să ne întâlnim și cu sobrietatea necesară momentului respectiv”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase