Liderul PSD Neamț îi publică numărul lui Lucian Bode. Arsene: E un ministru transparent, nu-i așa?

Redactor:
Ana Petrescu
Liderul PSD Neamț îi publică numărul lui Lucian Bode. Arsene: E un ministru transparent, nu-i așa?
Ionel Arsene i-a făcut public, într-o postare pe Facebook, numărul de telefon lui Lucian Bode. Liderul PSD Neamț a precizat că fostul șef al PDL Sălaj, „vopsit" în ministru liberal al Transporturilor, a găsit nereguli doar la un singur drum din întreaga țară, tocmai la Neamț.

„Guvernul Orban vrea izolarea Moldovei! Fostul șef al PDL Sălaj, vopsit acum în ministru liberal al Transporturilor, și-a ascuțit ghearele și dinții și mușcă din drumul de la Bicaz! Frustrat de dimensiunea investițiilor guvernului PSD în infrastructura județului Neamț, portocaliul Bode face ce a învățat de la primul său stăpân, Băsescu: mușcă și distruge!”, a scris Ionel Arsene, sâmbătă, pe Facebook.

Social-democratul a adăugat că „pitbull-ul” Lucian Bode, de la înălțimea funcției pe care o deține s-a aruncat asupra drumurilor din Neamț.

„De la înălțimea funcției sale, pitbull-ul Bode s-a aruncat asupra drumurilor din Neamț. Într-un comunicat al Ministerului (care îi preia și declarațiile, așa cum se cuvine într-un comunicat feudal), se arată că auditurile începute de minister au descoperit nereguli la «contractul de achiziție publică de proiectare, asistență tehnică și execuție de lucrări pentru punerea în siguranță a obiectivelor de pe DN 15 km 242+200 – km 286+250 (zona Bicaz)»”, a completat Arsene.

Acesta se mai întreabă dacă ministrul Transporturilor își dă seama cât de important pentru economie și turism este drumul din Neamț.

„De la București, pitbull-ul a descoperit un drum în neregulă! Din toată țara …tocmai la Neamț! Oare știe acest individ cât de important este acest drum pentru turismul și economia din Neamț? Știe dumnealui care a fost impactul real al reconstrucției? Bănuiesc că a văzut niște foi de hârtie, că pe-aici n-a trecut! Era un drum distrus, aproape impracticabil, pe care riscai să îți pierzi viața sub bolovanii căzuți de pe munte”, a explicat social-democratul.

Liderul PSD Neamț îi acuză pe liberali că nu sunt oameni de stat, ci doar niște amatori care anunță tot felul de măsuri de austeritate și închiderea unor programe ale guvernelor PSD.

„Oameni buni, dacă era ceva în neregulă, liberalii asmuțeau în Neamț instituții ale legii, nu un câine care și-a vopsit blana! Dar scopul acestor băieți instalați la Palatul Victoria este perfid. Șeful lor cerea arestarea a cinci judecători de la CCR pentru o decizie luată cu majoritate! Așa vor ei să conducă țara, cu dosare penale și cătușe! Ei nu sunt oameni de stat, sunt niște amatori care, după ce au umflat raportul leu-euro, după ce anunță că închid programul Prima Casă și că nu știu cum vor fi aplicate legile salarizării și pensiilor (legi date de PSD pentru a crește veniturile românilor), vor izolarea regiunilor României. Iar Moldova, această sfântă bucată de țară, vitregită ani la rând din cauza politicii PNL-PDL, pare cea mai la îndemână. În accepțiunea PNL, o Românie cu statut de colonie nu are nevoie de drumuri!”, a mai precizat Arsene.

Nu în ultimul rând, Ionel Arsene i-a somat pe liberali să nu fure banii pentru Neamț.

„Îi somez public pe acești derbedei ai politicii să nu fure banii Neamțului! Îi anunț că indiferent de piedicile pe care le vor inventa, oricâte dosare penale vor dori să îmi deschidă, eu mă voi bate pentru nemțenii mei, pentru a dezvolta Neamțul și Moldova! P.S. – Dacă vreți să îi urați de sănătate dlui Lucian Bode, acesta este telefonul său. E un ministru transparent, nu-i așa?”, a conchis liderul PSD Neamț.

Reacția vine după ce ministrul Transporturilor Lucian Bode a anunțat că la nivelul unităților aflate în subordinea sau sub autoritatea instituției pe care o conduce au fost identificate mai multe deficiențe grave, potrivit unui comunicat de presă. Liberalul a spus că va comunica problemele organelor abilitate ale statului.

Bode a mai acuzat că că președintele Consiliului Județean Neamț Ionel Arsene ar fi acordat unor apropiați ai săi contracte fără licitație în valoare de 81 milioane de euro.

Inchide