Marcel Ciolacu, atac fără precedent la adresa Guvernului Orban: „Am înțeles, sunteți proști. Mă, dar ce aveți cu copiii noștri?”

Marcel Ciolacu, atac fără precedent la adresa Guvernului Orban: „Am înțeles, sunteți proști. Mă, dar ce aveți cu copiii noștri?”
Sursă FOTO: Alexandru Dobre - Mediafax Foto
Publicat: 18/09/2020, 16:42
Actualizat: 18/09/2020, 16:43

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a lansat un atac fără precendent la adresa Guvernului Orban, catalogându-i pe guvernanți „proști” depoarece nu au dublat alocațiile copiilor și nu au alocat măștile promise.

Liderul social-democraților susține, de asemenea, că modul în care Guvernul s-a raportat la legea adoptată de PSD referitoare la mărirea cu 40% a punctului de pensie este „o abordare total cretină”.

Acesta a făcut declarațiile controversate la o conferință de presă care a avut loc în valea Jiului, după ce a fost întrebat de un reporter dacă mai există respect pentru lege în România în condițiile în care Legea pensiilor nu a fost aplicată așa cum se prevede în document.

Liderul PSD, despre aplicarea Legii pensiilor: „O abordare total cretină”

„Din punctul meu de vedere, este o abordare total cretină, aş spune. Mai mult decât atâta, creează un precedent foarte periculos. Orice guvern de acum încolo a fost încurajat de a nu respecta legea. Noi, marţi sau miercuri, o să facem un plen reunit şi o să facem corecţiile necesare în legea de rectificare, astfel încât legea să fie respectată. Nu ştiu ce o să mai inventeze, presupun că o s-o atace din nou la CCR, o să revină în Parlament, o vom vota din nou”, a declarat Marcel Ciolacu.

De asemenea, Marcel Ciolacu susține că atitudinea Guvernului față de dublarea alocațiilor, precum și faptul că nu au asigurat măști pentru elevi reprezintă o „vendetă”.

Marcel Ciolacu, atac fără precedent la Guvernul Orban: „Am înțeles, sunteți proști. Mă, dar ce aveți cu copiii noștri?”

„Mai nou, vedem această vendetă cu copiii, care eu, să mă ierte Dumnezeu, nu am crezut că vreun guvern vreodată va avea această abordare vizavi de copii. Nu le-ai dublat alocaţia cu banii pe care îi aveai deja în cont, îi avea domnul Orban în contul personal al primului ministru, două miliarde, ai cumpărat primari. Nu a dublat alocaţia, nu a dat măşti. Nu a dat tablete, mai nou modifică şi legea cu tichete, ca astăzi toţi preşedinţii de Consilii Judeţene să spună că nu mai există bani pentru transportul copiilor la şcoală. Mă oameni, dacă sunteţi atât… am înţeles, sunteţi proşti, mă, dar ce aveţi cu copiii noştri?”, a mai spus Ciolacu.

„Nu se găsesc banii nici acolo”

„Spectaculosul Cîţu nu iese să spună ce s-a întâmplat cu aceşti bani, că ei nu se regăsesc în economie. Toate ţările post din lagărul comunist, cum e Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria, au făcut inserţii pe perioada de pandemie în economia reală de până la 17-18 % din PIB: România a făcut de 3%. Deci nu se găsesc banii nici acolo”, a adăugat Ciolacu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cătălin Bordea, ARS la bani după ce a câştigat America Express? Producătorii au luat foc,...
FOTO. Imagini hot cu soția lui Dan Petrescu în costum de baie! Cum arată la...
GALERIE FOTO Patru morți și trei mașini Porsche implicate într-un accident rutier groaznic petrecut în...
6 pești TOXICI, de evitat ☢️ Au foarte mult MERCUR
Soțul milionar al Alinei Vidican, cadou de sute de mii de dolari pentru ea! Nu...
Banca Transilvania vinde o mașină cu motorul și cutia defecte. Merită “Cinciarul” 5000€?
Subiecte simulare română Bacalaureat 2023. Subiecte, barem și rezolvări pe EDU.ro! Emoții mari pentru candidați!
BANCUL ZILEI. Bulă vrea să agațe o tipă bună: Domnișoară, pot să vă servesc cu...
Cifrele României doboară Ungaria. Capitolul la care vecinii au fost ajunşi din urmă
Adevărul despre Visuri la Cheie. Ce se întâmplă, de fapt, în emisiunea de la Pro...
Tocmai PENTAGONUL spune că suntem urmăriți de o NAVĂ-MAMĂ extraterestră
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Vestea dimineții despre Maia MORGENSTERN! Anunţ de ultimă oră despre marea actriţă a României
Chifteluțe crocante din cartofi. Rețeta ideală pentru o masă de post sau pentru cei care...
Apare al șaselea ocean al Pământului? Un continent se va separa în două prin formarea...