Marcel Ciolacu: ”Cîţu a refuzat scăderea TVA, propusă chiar de furnizorii de utilităţi”

Marcel Ciolacu: ”Cîţu a refuzat scăderea TVA, propusă chiar de furnizorii de utilităţi”
Publicat: 31/08/2021, 15:51

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, spune că premierul Florin Cîţu a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilităţi. ”Totul pentru Congrese, nimic pentru români”, a spus el.

„Totul pentru Congrese, nimic pentru români! Premierul Cîţu a refuzat scăderea TVA-ului, propusă chiar de furnizorii de utilităţi. În schimb, a alocat bani pentru ca primarii PNL să-l voteze pe el la Congres. Coaliţia a amânat la nesfârşit dezbaterile Legii consumatorului vulnerabil, în schimb a convocat sesiune extraordinară pentru funcţiile lor de la TVR şi RRA”, afirmă Marcel Ciolacu.

Preşedintele PSD acuză Guvernul că nu a făcut nimic pentru a proteja populaţia. ”Românii sunt asaltaţi de facturi aberante la gaze şi energie”.

„Nici măcar astăzi, când românii sunt asaltaţi de facturi aberante la gaze şi energie, Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR nu a făcut nimic concret: zero soluţii pentru a proteja populaţia! PSD a depus deja amendamentele la Legea consumatorului vulnerabil, pentru ca românii cu venituri mici să fie sprijiniţi concret şi substanţial, iar legea să se aplice de la 1 octombrie. Chiar mâine, în prima şedinţă a actualei sesiuni, această lege poate fi dezbătută şi votată. Şi aplicată de îndată, nu la Paştele cailor când vrea Florin Cîţu”, conchide liderul social-democrat.