Membru USR amendat cu 1.500 de lei, după ce a filmat în secția de votare. Bărbatul a devenit recalcitrant și a fost nevoie de intervenția poliției

Redactor:
Ilinca Nazarie
Membru USR amendat cu 1.500 de lei, după ce a filmat în secția de votare. Bărbatul a devenit recalcitrant și a fost nevoie de intervenția poliției
Reprezentantul USR dintr-o secție de votare din Vaslui a fost amendat cu 1.500 de lei, după ce a filmat în secție, iar când i s-a atras atenția a devenit recalcitrant. A fost nevoie de intervenția unui echipaj de poliție.

Incidentul a avut loc în jurul orelor prânzului, la secția de votare din localitatea Bunești, județul Vaslui.

Potrivit unor surse locale, reprezentantul USR ar fi filmat în interiorul secției de vot, ignorând solicitările președintelui de a înceta și de a se ocupa de alte îndatoriri.

Când a fost atenționat, acesta a devenit recalcitrant și a fost nevoie de intervenția unui echipaj de poliție.

Bărbatul a fost amendat contravențional cu 1.500 de lei.

„Biroul Elecotral Județean Vaslui a luat act de procesul verbal din secția de votare de la Bunești, prin care a fost sancționat acel membru și automat, conform legii, el își pierde calitatea de membru în acea secție”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al BEJ Vaslui, Cristian Lapa.

Tot în Vaslui, la secția din localitatea Fundu Văii, a fost nevoie de intervenția echipajelor medicale, după ce locțiitorul secției s-a simțit rău și a fost chemată Ambulanța. Bărbatul este cunoscut cu afecțiuni cardiace și a refuzat internarea, rămânând la secția de votare. Un alt membru al aceleiași secții a fost transportat la spital după ce a făcut o criză de epilepsie și urmează să fie înlocuit de către Biroul Electoral Județean.

Tags:
×
Inchide