MESAJ. Gabriela Firea: Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect aşteptat de 20 de ani / Las faptele să vorbească, dar voi reacţiona mereu în faţa minciunii – VIDEO

MESAJ. Gabriela Firea: Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect aşteptat de 20 de ani / Las faptele să vorbească, dar voi reacţiona mereu în faţa minciunii - VIDEO
Foto: Mediafax
Publicat: 24/06/2020, 15:04
Actualizat: 24/06/2020, 15:06

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a postat un clip video din care reiese că se asfaltează Prelungirea Ghencea. „Voi reacţiona mereu în faţa minciunii”, a spus ea, după ce fostul consilier general Ciprian Ciucu acuzase abandonarea acestui şantier.

Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect aşteptat de 20 de ani de locuitorii de zonă este o realitate! Fix astăzi, un reprezentant al opoziţiei minte! Un politician din , care a abandonat postul în care l-au trimis bucureştenii pentru o funcţie guvernamentală, spune că pe acest şantier nu se lucrează. Ei bine, imaginile vorbesc de la sine şi vă las pe dumneavoastră să trageţi concluziile! Las faptele să vorbească, dar voi reacţiona mereu în faţa minciunii”, a scris pe Facbook Gabriela Firea.

Ea precizează că la proiectul de Supralărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea lucrează Trustul de Clădiri Metropolitane şi Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje, iar dirigenţia de şantier este asigurată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă.

„Şantierul a început în toamna anului trecut şi trebuie să fie gata anul viitor. Costul total al lucrărilor se ridică la 122 de milioane de euro. Finalizarea Pasajului de la Domneşti, lucrare a Ministerului Transporturilor, este vitală pentru modernizarea acestei artere de circulaţie. Lărgirea executată de Primăria Capitalei se termină cu aproximativ 500 de metri înainte de Centura Bucureşti, la solicitarea Ministerului Transporturilor. Primăria Capitalei a pus la dispoziţia CNAIR, încă din anul 2018, toată documentaţia proiectului de lărgire”, a conchis primarul general al Capitalei.

Fotografii în care reieșea că şantierul din Prelungirea Ghencea este abandonat

Fostul consilier general Ciprian Ciucu postase fotografii din care reieşea că şantierul din Prelungirea Ghencea este abandonat.

„Stilul acesta de a minţi oamenii e fabulos. PSD/Firea deschide şantiere ca să arate, chipurile, că muncesc. Apoi le lasă aşa cu anii. Aşa a făcut şi la pasajul Doamna Ghica, aşa fac acum şi la Prelungirea Ghencea. Dă comunicat, pune poze cu santierul, apoi aşa rămâne. Aici nu au mai avansat lucrările de atunci. Oamenii rămân cu şantierul, cu praful. Başca, e o mare minciună, lucrările sunt doar pe un ciot, nu pe toată Prelungirea Ghencea”, a scris pe pagina sa de Facebook Ciucu.

Asfaltăm în Prelungirea Ghencea. Un proiect așteptat de 20 de ani de locuitorii de zonă este o realitate! Fix astăzi, un reprezentant al opoziției minte! Un politician din “generația nouă”, care a abandonat postul în care l-au trimis bucureștenii pentru o funcție guvernamentală, spune că pe acest șantier nu se lucrează. Ei bine, imaginile vorbesc de la sine și vă las pe dumneavoastră să trageți concluziile! Las faptele să vorbească, dar voi reacționa mereu în fața minciunii! La proiectul de Supralărgire a Bulevardului Prelungirea Ghencea lucrează Trustul de Clădiri Metropolitane și Compania Municipală Străzi, Poduri și Pasaje. Dirigenția de șantier este asigurată de Compania Municipală Dezvoltare Durabilă. Șantierul a început în toamna anului trecut și trebuie să fie gata anul viitor.Costul total al lucrărilor se ridică la 122 de milioane de euro.Finalizarea Pasajului de la Domnești, lucrare a Ministerului Transporturilor, este vitală pentru modernizarea acestei artere de circulație. Lărgirea executată de Primăria Capitalei se termină cu aproximativ 500 de metri înainte de Centura București, la solicitarea Ministerului Transporturilor. Primăria Capitalei a pus la dispoziția CNAIR, încă din anul 2018, toată documentația proiectului de lărgire.#RezultatePentruBucuresteni#Concret #SantiereleCapitei

Publicată de Gabriela Firea pe Miercuri, 24 iunie 2020

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A crezut că a înghițit un os, dar medicii au fost oripilați când au văzut...
Casa Regală a făcut anunțul. În ce stare se află Kate Middleton, de fapt
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Rusia amenință România și spune că monitorizează Baza Kogălniceanu: Întărirea NATO în Europa de est...
Este oficial! Încă un Faimos, eliminat de la Survivor All Stars de la Pro TV
Cancer pancreatic! Diagnostic năucitor pentru Leonard Miron
Mărturia Alinei, mama fetiţelor de 2 şi 4 ani otrăvite de tată, în Spania. Stă...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Cursul valutar anunțat de BNR pentru ziua de joi, 28 martie 2024: Care este evoluția...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Cum merge Duster 2024 în off-road? Test REAL cu noul SUV românesc – VIDEO
UE cere ca Facebook şi TikTok să identifice şi să eticheteze falsurile generate cu AI,...
Absolut HILAR! Cybertruck s-a făcut de TOT RÂSUL când a încercat să...
Durere supremă! A murit o LEGENDĂ a sportului din România: Cel mai mare din istorie
Nouă eliminare la Survivor All Stars. Echipa Faimoșilor rămâne din nou fără un membru
A crezut că salvează un pui de arici, dar mare i-a fost surpriza când a...
Cum va fi înmormântată Andreea, studenta la Medicină ucisă la Timișoara! Detaliul neașteptat la care...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Imagini tulburatoare! Andreea Morega, condusă pe ultimul drum de sute de oameni și un sobor...
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Un studiu arată că sărăcia poate accelera îmbătrânirea creierului