Mii de simpatizanți îi cer pe Facebook lui Iohannis să renunțe la numirea lui Dan Mihalache la Cotroceni. „Bitte nicht. Ohne Mihalache”

Mii de simpatizanți îi cer pe Facebook lui Iohannis să renunțe la numirea lui Dan Mihalache la Cotroceni. Bitte nicht. Ohne Mihalache
Publicat: 27/11/2014, 19:38

Comentarii împotriva numirii lui Dan Mihalache ca șef al cancelariei prezidențiale au apărut la fiecare dintre postările de joi de pagina de Facebook a președintelui Iohannis.

Gândul a scris că pe lista scurtă a primilor consilieri a lui Klaus Iohannis apare și numele lui Dan Mihalache, desemnat, deocamdată de principiu, șef al viitoarei Cancelarii.

Între 1994 și 1997, Dan Mihalache a profesat ca expert guvernamental, consilier al Ministrului pentru Relația cu Parlamentul, iar în anul 1997 a devenit Șef al Departamentului de Analiză Politică al Alianței pentru România, potrivit ZF.

În perioada 2001-2004, a fost consilier al premierului Adrian Năstase în Guvernul României, conform CV-ului postat pe site-ul Parlamentului României.

Din 2004 până în 2008, a deținut un mandat de deputat PSD în Parlamentul României, circumscripția nr. 26, Maramureș. În 2009, a devenit Director de comunicare și strategie în campania electorală prezidențială a lui Crin Antonescu, al cărui consilier politic a devenit începând cu anul 2010.

Începând cu luna iunie a anului 2006, și-a început activitatea de Observator în cadrul Parlamentului European, până în luna ianuarie a anului 2007, când a devenit Membru al Parlamentului European.

În perioadele mai 2011 – mai 2012, noiembrie 2012 – martie 2013, a activat atât ca Secretar General Adjunct, cât și ca Șef al Departamentului de Analiză Politică și Comunicare al Partidului Național Liberal, iar în perioada mai 2012 – noiembrie 2012, a deținut funcția de Secretar General Adjunct al Guvernului României.

Între 2013 și 2014, a fost atât Secretar General Adjunct, cât și Secretar General în Senatul României. Începând cu luna martie a anului 2014, a devenit Secretar General Adjunct al Partidului Național Liberal și coordonatorul Departamentului de Strategie al PNL.

„Toate voturile se pot întoarce foarte repede împotrivă, domnule Klaus Iohannis!”

Unul dintre comentatorii de pe pagina de Facebook a lui Iohannis a postat linkul la o fotografie „din tinerețe” în care Dan Mihalache apare alături de Victor Ponta, Titus Corlățean și Liviu Maior.

Dan Mihalache, Titus Corlățean, Victor Ponta și Liviu Maior //Sursa: captura youtube din video realizat dekresCOva kresCOva

„Mihalache consilier prezindențial? Se pare că ne-am luat o altă mare țeapă și la aceste alegeri! Toate voturile se pot întoarce foarte repede împotrivă, domnule Klaus Iohannis!”, sună unul dintre comentarii.

„Domnule Johannis, mii de români vă cer să nu îl numiți pe lingăul de Mihalache în echipa de la Cotroceni. Nu faceți această greșeală majoră. Nu vreau să cred că am parcurs 600 km să vă votez. Bitte nicht……. Ohne Mihalache………”, a scris altul.

Dan Mihalache, Cosmin Marinescu și Andrei Muraru la ceremonia de validare a mandatului lui Klaus Iohannis, la Curtea Constituțională// Sursa foto: Administrația Prezidențială

„Sunt profund dezamagită de decizia privitoare la numirea domnului Dan Mihalache! Toți cei care am crezut că o schimbare a clasei politice este posibilă suntem profund dezamăgiți!”// „Domnule Președinte ales, Johannis, văd că roiesc în jurul dvs toate reptilele veninoase ale haznalei politice a ultimilor 25 de ani, care așteaptă ceva. O firmitură, o agenție o sinecură. Eu am o singură întrebare să vă pun: În „echipa” prezidențială, câți români liberi și capabili din diaspora aveți?”, sună alte postări.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Ancuţa Popoviciu rămâne judecătoarea dosarului de la 2 Mai. Judecătoria Mangalia a respins defintiv cererea...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
E strict interzis în România dacă stai la BLOC. Se face ÎNCHISOARE
Noi taxe și impozite. Românii care rămân cu mai puțini bani
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului