• Publicat:
Politică

Mișcare neașteptată: Teodorovici și-a redepus candidatura pentru funcția de președinte executiv al PSD

Mișcare neașteptată: Teodorovici și-a redepus candidatura pentru funcția de președinte executiv al PSD
Ministrul Finanțelor Eugen Teodorovici s-a reînscris în competiție internă pentru funcția de președinte executiv al PSD a afirmat, pentru MEDIAFAX, Mihai Fifor, candidat pentru funcția de secretar general al partidului.

Teodorovici decisese vineri în ședința CEx al PSD să se retragă din cursa internă pentru a fi numărul doi în partid.

Referitor la subiect, Marius Dunca, cel care și-a retras candidatura pentru poziția de secretar general tot vineri, a afirmat că pot apărea surprize în ceea ce privește candidații la funcțiile de conducere ale formațiunii.

„Până nu vedem că delegații pleacă de la Congres și clar care este rezultatul, pot mai apărea surprize. Pot să mai apară candidați, că statutul nu împiedică să mai existe candidați în timpul Congresului”, a afirmat Marius Dunca, înaintea Congresului PSD.

Congresul extraordinar al PSD are, sâmbătă la Sala Palatului, iar social-democrații vor alege președintele, președintele executiv și secretarul general al partidului. Delegații formațiunii vor valida noul statut și proiectul politic al formațiunii.

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, candidaturile pentru cele trei funcții de conducere în partid. Astfel, pentru funcția de președinte al PSD candidează Viorica Dăncilă, Șerban Nicolae, Liviu Pleșoianu și Ecaterina Andronescu.

Daniel Suciu, Daniel Florea și Sorin Bota sunt candidații înscriși pentru funcția de președinte executiv, iar pentru cea de secretar general, CEx i-a validat pe Codrin Ștefănescu, Gabriel Petrea, Mihai Fifor, Felix Stroe și Rodica Nassar.

Inchide