MRU le răspunde contestatarilor din PDL: Am să fac în așa fel încât să mă clonez în 3-4-5 exemplare să fiu peste tot

MRU le răspunde contestatarilor din PDL: Am să fac în așa fel încât să mă clonez în 3-4-5 exemplare să fiu peste tot
Publicat: 27/11/2012, 15:35
Actualizat: 14/07/2016, 18:03

Arătat cu degetul de colegii de alianță că nu este vizibil în campanie, Mihai Răzvan Ungureanu le răspunde că o să se „cloneze” ca să mulțumească pe toată lumea.

„Am să fac în așa fel încât să mă clonez în 3-4-5 exemplare că pot fi și cu dumneavoastră (cu ziariștii – n.r.), să pot fi și la posturile de televiziune în același timp, să fiu și în campanie națională și în campanie în colegiul meu. Am să fac tot posibilul, vă promit că încerc(…) Cât despre prezența în media, dacă nu aș fi fost și eu în campania electorală, probabil că de dimineața până seara aș fi stat la televizor. Văd că domnul prim-ministru Ponta face acest lucru și o face bineînțeles pe seama absenței sale de la Palatul Victoria”, a spus Ungureanu.

Reacția sa vine după ce prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat la RFI că MRU „ar trebui să iasă mult mai puternic” pentru a prezenta lucrurile pe care le-a făcut la guvernare.

Ungureanu a mai spus că îl interesează rezultatul ARD la alegerile din 9 decembrie, dincolo de sondajle care dau scorul Alianței sub cel al PDL, admițând însă că „un adversar este timpul”.

Prim-vicepreședintele PDL Cezar Preda a declarat, marți, la RFI, că Mihai Răzvan Ungureanu ar trebui să iasă mai des în public în această campanie electorală, democrat-liberalul susținând că „România lui Ungureanu funcționa, iar România lui Ponta stă”.

„Eu cred că domnul Răzvan Ungureanu a fost un prim-ministru cinstit și corect și, chiar dacă au încercat anumite posturi să-l ponegrească, el ar trebui să iasă mult mai puternic, pentru că, de fapt, el i-a dat țara lui Victor Ponta și parametrii economici, macroeconomici ai României, indicatorii aceștia erau în luna mai la cu totul altă valoare decât cum îi are Ponta acum de predat noului Guvern în decembrie”, a spus Preda.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase