Negoiţă, despre suspendarea din funcţie: „S-a preferat o astfel de variantă grăbită şi nechibzuită / Un demers lipsit de responsabilitate. Intenţionez să îl contest în instanţă”

Negoiţă, despre suspendarea din funcţie: „S-a preferat o astfel de variantă grăbită şi nechibzuită / Un demers lipsit de responsabilitate. Intenţionez să îl contest în instanţă”
Robert Negoiță, primarul suspendat al Sectorului 3, a depus plângere penală împotriva prefectului Capitalei (VIDEO) / Foto: Mediafax
Publicat: 31/08/2020, 17:15

Robert Negoiţă a declarat că „ordinul de suspendare din funcţie este un demers pripit şi lipsit de responsabilitate” şi intenţionează să îl conteste în instanţă.

„Consider acest demers pripit şi lipsit de responsabilitate şi intenţionez să îl contest în instanţă. Pentru 4 săptămâni, atât cât au mai rămas până la alegeri, s-a preferat o astfel de variantă grăbită şi nechibzuită, pierzându-se din vedere complet interesul comunităţii, respectiv acela de nu avea un vid de conducere şi coordonare la nivelul Primăriei Sectorului 3”, anunţă pe Facebook Robert Negoiţă.

El precizează că a fost notificat de colegii săi din primărie, deoarece este în autoizolare după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

„Este jenant că, în continuare, o parte a clasei politice din România înţelege competiţia astfel, adică aleargă după asemenea victorii mici şi care nu aduc niciun beneficiu comunităţii, demonstrând că, pentru unii, baza o reprezintă: 100% politica şi 0% muncă. (…) Vom face tot posibilul ca activitatea PS3 să nu fie blocată”, conchide Negoiţă.

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a semnat luni ordinul privind constatarea încetării de drept a mandatului de primar al lui Robert Negoiţă, deoarece face parte din alt partid politic.

Azi, am fost notificat de colegii mei din Primăria Sectorului 3 de faptul că s-a primit prin email un ordin de…

Publicată de Robert Negoita pe Luni, 31 august 2020

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, a anunţat, luni, în cadrul unui comandament de la Primăria Capitalei, că Robert Negoiţă nu ar mai fi primarul de drept al Sectorului 3, deoarece „candidează pe listele altui partid la alegerile locale”

Aurelian Bădulescu: Domnul Negoiţă, ca urmare a faptului că a candidat pe listele altui partid, nu mai este primarul de drept al Sectorului 3

Urmează, în cursul zilei de astăzi, Consiliul Local să ia în discuţie un interimat la nivelul Primăriei Sectorului 3, raportat la faptul că suntem în această perioadă şi trebuie luate şi îndeplinite măsuri de îndată. Referitor la cel care conduce primăria în acest moment, respectiv administratorul public, acesta nu are toate competenţele pentru a gestiona o astfel de situaţie”, a declarat luni Aurelian Bădulescu, în cadrul Comandamentului pentru redeschiderea şcolii, desfăşurat la sediul Primăriei Generale

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Imagini cutremurătoare cu Elena Cârstea, la 8 luni după ce a suferit un AVC. Ce...
GALERIE FOTO. Imagini incendiare cu cea mai bogată fată din ring! A pozat în trecut...
VIDEO Momentul în care autocarul cu zeci de oameni cade de pe podul din Veneția...
Femeia care a crezut că e gravidă! Medicii, șocați de ce au descoperit la ecografie
Plăţile cash vor fi plafonate la 2.500 de lei. 80% dintre tranzacţiile din România sunt...
Tabelul prețurilor RCA în 2023. Care e cea mai ieftină asigurare pentru mașină
Mesajul emoționant al fiicei lui Valentin Illes, după moartea fulgerătoare a tatălui ei: ”O să...
O nouă materie în școlile din România? Anunț important pentru elevi
Trecătorii au scos telefonul și au început să filmeze! Trei tinere din Iași nu au...
Iohannis, despre susţinerea Germaniei pentru aderarea la Schengen: Prietenul la nevoie se cunoaşte
Această pensionară de 71 de ani s-a măritat cu un puști de doar 17 ani....
Cum nășteau femeile din Germania anilor 1900! Metoda FĂRĂ DURERE și fără...
Gabriela Firea l-a părăsit: Bea foarte mult și mă bătea
DJ Lalla, jefuită după ce a murit. Ce spune acum hoțul
Care e secretul genelor impresionante ale Corneliei Dansatoarea. Cum reușește să le facă atât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: Mami, în patul meu doarme un BAU-BAU! Mama: Fiule, ai 40 de...
Arsenie Boca a Știut a Dezvăluit și Exact Înainte să Moară: ‘Cum Să Scaapi de...