Nicolae Ciucă, la Călărași, promite „cât mai mult SPRIJIN fermierilor”

Nicolae Ciucă, la Călărași, promite „cât mai mult SPRIJIN fermierilor”
Nicolae Ciucă, la Călărași, promite „cât mai mult sprijin fermierilor” / Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 16/03/2023, 10:53

Primul-ministru Nicolae Ciucă a efectuat o vizită la Călărași, prilej cu care a vorbit despre găsirea unor soluții la problemele agricultorilor.

Liberalii din organizația județeană l-au informat pe premier despre proiectele demarate în Călărași, iar Ciucă, la rândul lui, a promis sprijin guvernamental ori de câte ori va fi nevoie.

Nicolae Ciucă: „Trebuie susținute toate celelalte investiții din agricultură”

Sprijinul pentru administrațiile locale, dezvoltarea proiectelor pentru comunități și buna guvernare locală sunt temele principale pe care le-am discutat, la Călărași, împreună cu colegii mei liberali din organizația județeană.

PNL Călărași are o abordare modernă și pragmatică cu privire la atragerea fondurilor europene destinate agriculturii și am insistat asupra proiectelor din acest domeniu”, a punctat Nicolae Ciucă într-un mesaj scris pe Facebook.

Șeful Executivului a remarcat că „sunt mai multe investiții mari care s-au dezvoltat în județul Călărași și, alături de acestea, trebuie susținute toate celelalte investiții din agricultură”.

„Cu toții suntem de acord că România poate fi puternică prin diversitatea resurselor ei, iar agricultura este una dintre acestea. În acest context, i-am asigurat pe colegii liberali că Guvernul face toate eforturile pentru a oferi cât mai mult sprijin fermierilor și în același timp pentru creșterea veniturilor tuturor românilor în această perioadă dificilă” – Nicolae Ciucă

În încheiere, premierul a dat asigurări că „guvernarea centrală are deschidere totală pentru problemele comunităților și ori de câte ori este nevoie ușa mea este deschisă pentru găsirea celor mai bune soluții”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase