Pentru Zgonea, PSD a ieșit din criză, chiar dacă Dragnea este condamnat: „Este cea mai bună soluție pentru PSD. Am luat o decizie specială”

Redactor:
Sorina Ionașc
După ce a declarat pentru AP că PSD este în criză, avându-l pe Victor Ponta inculpat și pe Liviu Dragnea condamnat, președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, și-a schimbat acum părerea și spune că partidul a ieșit din criză. Mai mult, Zgonea a spus că Dragnea nu este condamnat într-un dosar de corupție, motiv pentru care "este cea mai bună soluție pentru PSD".

Proaspăt ales în funcția de președinte interimar al PSD, Liviu Dragnea are o imagine mult mai bună și în ochii președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea. Deși în urmă cu aproximativ două săptămâni susținea, în presa internațională, că PSD este în criză, având doi șefi cu probleme juridice (Victor Ponta – inculpat și Liviu Dragnea- condamnat în dosarul Referendumul), acum Zgonea îl consideră pe Dragnea „cea mai bună soluție pentru PSD”.

„În acest moment, PSD a ieșit din criză, a fost o situație excepțională și am luat o decizie specială. Un om care și-a dedicat ultimii zece ani PSD, și-a respectat omul din dreapta, Victor Ponta, care este condamnat, dar într-un dosar care a fost stabilit de către activul nostru de partid că dacă e dosar de corupție, te retragi. Am avut o discuție, domnul Dragnea este opțiunea mea personală și cred că este cea mai bună soluție pentru PSD”, a declarat Zgonea, la finalul COmitetului Executiv Național.

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, a lansat un prim mesaj, într-un interviu pentru Associated Press, în care spune că PSD este în criză, deoarece liderul este inculpat, iar numărul doi în partid este condamnat. Zgonea a spus ieri la ieșirea de la ședința Biroului Permanent Național că, dacă vrea să intre în competiția pentru șefia partidului, știe cum să dea un mesaj.

 

Inchide