PNL și USR au depus moțiunea simplă pe justiție „PSD stăpânul justiției?! Chiar așa…”

PNL și USR au depus moțiunea simplă pe justiție „PSD stăpânul justiției?! Chiar așa...
Publicat: 05/09/2017, 13:57
Actualizat: 08/05/2018, 01:58

„PNL împreună cu USR depun astăzi moțiunea simplă pe justiție intitulată „PSD stăpânul justiției?! Chiar așa….”. Prin această moțiune atragem atenția la întoarcerea la vechile metehne PSD-iste de pe timpul lui Adrian Năstase – Rodiac Stănoiu, dăunează grav intereselor României și oamenilor (…) vă solicităm prin această moțiune să renunțați la politizarea justiției. Nu vă mai ocupați doar de interesele intractorilor, (…) și dacă nu sunțeți în capabili să faceți acest lucru, ministrul justiției să plece”, a declarat liderul Grupului PNL, deputatul Raluca Turcan, în plenul Camerei Deputaților.

Dragnea, despre moțiunea simplă a PNL și USR pe justiție: Demers parlamentar și politico-electoral:„E un demers parlamentar și politico-electoral”, a spus Dragnea, care a arătat că nu are emoții în privința moțiunii simple.

PNL a stabilit, sâmbătă, la Neptun, prioritățile legislative pentru sesiunea de toamnă, printre care „stoparea creșterii aberante a salariului minim”, eliminarea ajutorului social pentru persoanele care refuză un loc de muncă, interzicerea traseismului și introducerea votului electronic.

„Avem un proiect pentru eliminarea ajutorului social pentru persoanele care refuză un loc de muncă conform pregătirii sale, un proiect foarte bine primit de societate și un proiect care penalizează nemunca în societatea românească. Un al doilea proiect important pentru PNL încearcă stoparea creșterii aberante a salariului minim pentru că se pierd foarte multe locuri de muncă în țara asta prin creșterea din pix a salariului minim”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Iulian Dumitrescu, la finalul ședinței BPN a partidului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase