Policitianul care își căuta iubită, exclus din MP

Publicat: 16/01/2016, 17:26

„Domnul Crăcea a fost exclus, dar vreau să vă menționez că încă mai are o șansă, să facă o contestație la Comisia de Etică și Litigi, conform statutului MP, de acum depine numai de dânsul”, a declarat președintele organizației județene Giurgiu, Ionel Dinu.

Ionel Dinu a afirmat că argumentele aduse de președinții filialelor Constanța și Galați pentru excluderea lui Bogdan Crăcea sunt „puerile”. „(Lui Bogdan Crăcea-n.r.) i s-a imputat faptul că președintele MP Galați nu a mai putut să iasă în oraș, pentru că a fost asaltat de atâta lume încât nu mai putea să dea un răspuns”, a spus Ionel Dinu.

Ionel Dinu a comentat acuzațiile care i-au fost aduce lui Bogdan Crăcea spunând că „probabil că și dânsul (președinte MP Galați-n.r.) suferă de ceva și vrea ce a vrut și domnul Crăcea”.

Președintele organizației județene Galați a afirmat că, în urma valului spontan de simpatie creat pentru Bogdan Crăcea, acesta are mari șanse să câștige primăria Giurgiu, dacă va câștiga independent sau din partea unui alt partid politic.

„Va bate candidatul MP la Giurgiu dacă va candida independent, chiar și pe mine în momentul de față care am fost vicepreședintele CJ”, a mai precizat Ionel Dinu.

Ionel Dinu a spus ca a fost validat de Colegiul Național pentru a candida la primăria Giurgiu, precizând că în cuda faptului că se bucură de „de o notorietate de circa 70% în județul Giurgiu, dar lucrurile s-au schimbat în așa măsură încât domnul Crăcea ar putea să câștige primăria la Giurgiu”.

„Eu am fost validat pentru a candida la primăria Giurgiu. Este foarte greu ca după ce am fost colegi să devenim adversari. Supărarea mea este că alte organizații au luat decizia în privința unui membru al altei organizații și îi sfătuiesc pe colegii mei din țară să își vadă de organizațiile dânșilor și să îi intereseze mai puțin de alte organizații”, le-a transmis Ionel Dinu colegilor de partid.

În cadrul Colegiului Național MP, Traian Băsescu a votat împotriva excluderii președintelui MP Giurgiu, Bogdan Crăcea. Anterior, președintele MP afirmase că politicianul giurgiuvean care a spus că își caută soție a dat „niște mesaje extraordinare, dar ar fi bine să se oprească” și că „finalul ar fi să ne arate aleasa”, adăugând că nu este adeptul excluderii.

„Domnul Crăcea de la Giurgiu a dat niște mesaje extraordinare, dar ar fi bine să se oprească. Nu aș vrea să luați lucrurile în tragic, legat de domnul Crăcea. Dacă a fost o strategie a dânsului să facă binecunoscută organizația MP de Giurgiu, a reușit cu prisosință, dar finalul ar fi să ne arate aleasa. Înțeleg că este plin de solicitări”, a declarat președintele MP Traian Băsescu, în deschiderea Colegiului Național.

Traian Băsescu a afirmat că nu este adeptul excluderii din partid, mai ales că președintele organizației municipale MP Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, „pare un om bine pregătit”.

Președintele organizației municipale a Partidului Mișcarea Populară Giurgiu, Marius Bogdan Crăcea, a anunțat, într-o conferință de presă, că își caută iubită, în condițiile în care alegerile locale se apropie și trebuie să fie pregătit „din toate punctele de vedere”.

„Anunțul meu pe scurt poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubită. Alegerile locale se apropie și trebuie, chiar dacă nu sunt prima opțiune a partidului, să fiu pregătit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt făcuți să fie singuri, iar femeia spune multe despre bărbatul ei. Sper cu ajutorul presei să devin candidatul ideal pentru Primăria Giurgiu. Aș spune că viitoarea iubită ar fi ideal să lucreze în sistemul de justiție, la judecătorie, tribunal, parchet, dar această condiție ar fi prea restrictivă. Așa încât criteriile de bază sunt să fie atrăgătoare și inteligentă”, a afirmat Crăcea.

El le-a transmis femeilor „interesate” că îl pot contacta pe Facebook sau își pot lăsa datele de contact la sediul partidului. „Confruntarea politică ar putea să se complice dacă avem în vedere faptul că ceilalți contracandidați sunt tați de fete. Cele interesate mă pot contacta pe contul personal de Facebook sau își pot lăsa datele de contact la partid”, a adăugat Crăcea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Cum va fi vremea în luna mai! Specialiștii de la ANM preconizează o perioadă imprevizibilă...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Devine imposibil în România. Se interzice direct prin lege. S-a votat azi, 29 aprilie
Florin Piersic a ajuns la spital de urgență. Actorului i s-a făcut rău după un...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto