Politician PNL, derapaj antisemit: „Am obosit de Iohannis, urăsc importatorii de spioni! De ce toți învingătorii au nume de evrei?”

Redactor:
Marius Olaru
Politician PNL, derapaj antisemit: „Am obosit de Iohannis, urăsc importatorii de spioni! De ce toți învingătorii au nume de evrei?”
Politician PNL, derapaj antisemit: „Am obosit de Iohannis, urăsc importatorii de spioni! De ce toți învingătorii au nume de evrei?” / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/nasleu/photos

Atac direct la adresa președintelui Klaus Iohannis venit din partea unui important politician liberal. De fapt, Ioan Nasleu, director la Piețe SA din cadrul Primăriei Timișoara, îi țintește în mesajul său postat pe Facebook pe toți „trădătorii, importatorii de spioni” din România.

Reacția președintelui PNL Timiș, Alin Nica
Printr-o postare făcută pe Facebook în urmă cu puțin timp, președintele PNL Timiș, Alin Nica, a arătat că dezaprobă declarațiile lui Ionuț Nasleu și a anunțat, totodată, că la prima ședință a Biroului Permanent se va lua în discuție o eventuală sancțiune pe linie politică a acestuia:

”PNL Timiş se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta. În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș.

În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac cinste nimănui.

Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular. Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale Partidului Național Liberal”.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Fost senator PRM, actualmente liberal convins, Ioan Nasleu a răbufnit imediat ce instanța a validat mandatul lui Dominic Fritz în fruntea Primăriei Timișoara.

Politician PNL, derapaj antisemit. Ioan Nasleu a fost senator PRM

Pornind de la numele și originea noului edil, Ioan Nasleu îi „mitraliază” pe toți cei care se află la conducerea țării fără a avea origini românești.

Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut.

Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis, Orban etc, ca și acum. Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de ‘89”, a scris Ioan Nasleu, personaj controversat în Timișoara.

Ioan Nasleu, derapaj pe Facebook: „De ce toți învingătorii au nume de evrei?”

La un moment, Ioan Nasleu întreabă: „De ce toți candidații și așa-ziși învingători au nume de evrei? Păcat, că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției… Unde sunteți, colegii mei, să apărăm Constituția!? Unde sunt bănățenii demni?”.

Mai mult, Ioan Nasleu se plânge că „au ajuns să ne conducă homosexualii. Vă place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe”.

Șeful de la Piețe SA Timișoara îi etichetează pe toți votanții lui Dominic Fritz drept „niște papagali frustrați, iubitori de LGBT (…)  izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură. Încă o dată zic, nu sunteți născuți sa conduceți! Geppetto sunt serviciile,  Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți!”.

ŞOC! Handbalista româncă celebră, bătută şi violată cu bestialitate: "M-a chemat în cameră şi...". Cine...
Fosta iubită a lui Dani Mocanu, luată la mișto de Cheloo: 'Câte clase ai?' Răspunsul...
FOTO. Oana Roman, apariție mulată! Nu mai are nicio jenă de când a slăbit și...
Fata avea 16 ani cand s-a maritat cu un miliardar de 52 de ani. Iar...
A pierdut 450 de milioane de euro pe femei și băutură! Și-a cumpărat și tigru!...
Românii care au cont și card la aceste bănci sunt în pericol să rămână fără...
VIDEO Protest cu fumigene, la Palatul Cotroceni. Sindicaliştii din poliţie se ceartă şi se îmbrâncesc...
BANCUL ZILEI – Partidă matinală pe masa din bucătărie
UDMR pune presiune pe UE pentru împușcarea urșilor din România. „Este nevoie de o rezoluție...
Fosta iubită a lui Dani Mocanu, luată la mișto de Cheloo: 'Câte clase ai?' Răspunsul...
Smiley și Gina Pistol au pregătit camera fiicei lor! Arată ca-n poveștile cu prințese! Detaliul...
Într-un laborator din SIBERIA, rușii testează ceva extrem de PERICULOS. „Dacă scapă cumva de acolo...
Când va fi gata, de fapt, AUTOSTRADA spre Moldova. Tronsoanele anunţate de Ministerul Transporturilor
Klaus Iohannis, decizie de ultimă oră despre pensiile speciale. A semnat azi
Ţara care a devenit un paradis pentru pensionare. O „mamaie” a avut 15 iubiţi tineri...
Vera a fost torturată și apoi ucisă. Tânără avea doar 23. ANUNŢ ŞOC: Cine este,...
O femeie nu a mâncat zahăr 30 de ani. De atunci pare că nu a...
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Anunţ bombă de la Lidl, care face ca toţi angajaţii să fie în culmea fericirii....
Veste ȘOC despre Sebi, copilul de 7 ani dispărut de ȘASE SĂPTĂMÂNI. Ce s-a întâmplat,...
Inchide