Politician PNL, derapaj antisemit: „Am obosit de Iohannis, urăsc importatorii de spioni! De ce toți învingătorii au nume de evrei?”

Politician PNL, derapaj antisemit: „Am obosit de Iohannis, urăsc importatorii de spioni! De ce toți învingătorii au nume de evrei?”
Politician PNL, derapaj antisemit: „Am obosit de Iohannis, urăsc importatorii de spioni! De ce toți învingătorii au nume de evrei?” / Sursa FOTO: https://www.facebook.com/nasleu/photos
Publicat: 29/10/2020, 15:39
Actualizat: 29/10/2020, 19:15

Atac direct la adresa președintelui Klaus Iohannis venit din partea unui important politician liberal. De fapt, Ioan Nasleu, director la Piețe SA din cadrul Primăriei Timișoara, îi țintește în mesajul său postat pe Facebook pe toți „trădătorii, importatorii de spioni” din România.

Reacția președintelui PNL Timiș, Alin Nica
Printr-o postare făcută pe Facebook în urmă cu puțin timp, președintele PNL Timiș, Alin Nica, a arătat că dezaprobă declarațiile lui Ionuț Nasleu și a anunțat, totodată, că la prima ședință a Biroului Permanent se va lua în discuție o eventuală sancțiune pe linie politică a acestuia:

”PNL Timiş se delimitează de declarațiile domnului Ionuț Nasleu și dezaprobă total atât limbajul, cât și ideile vehiculate de acesta. În calitate de om și președinte al PNL Timiș consider inacceptabilă ieșirea nervoasă a domnului Ionuț Nasleu în spațiul public online, motiv pentru care voi da curs propunerii colegilor liberali de a analiza conduita domnului Nasleu în prima ședință a Biroului Permanent Județean al PNL Timiș.

În conformitate cu statutul PNL, pentru astfel de declarații se prevede excluderea acestuia din partid, demersuri pe care le vom începe. Astfel de comportamente nu fac cinste nimănui.

Pe viitor ne dorim și ne vom asigura ca imaginea și calitatea de liberal timișean să nu mai fie asociate cu asemenea conținut și vocabular. Misiunea de curățare morală a partidului de astfel de persoane este una dintre prioritățile asumate de noua conducere a PNL Timiș, care este hotărâtă să acționeze și în cazul altor persoane care desconsideră valorile și principiile fundamentale ale Partidului Național Liberal”.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Fost senator PRM, actualmente liberal convins, Ioan Nasleu a răbufnit imediat ce instanța a validat mandatul lui Dominic Fritz în fruntea Primăriei Timișoara.

Politician PNL, derapaj antisemit. Ioan Nasleu a fost senator PRM

Pornind de la numele și originea noului edil, Ioan Nasleu îi „mitraliază” pe toți cei care se află la conducerea țării fără a avea origini românești.

Am obosit de Iohannis, urăsc trădătorii, importatorii de spioni. Îmi este dor de traci. Ne-am falsificat și manualele de istorie, în cărți i-am bătut pe toți! Real, i-am trădat pe toți și am plătit tribut.

Vrem șomeri, îi avem și pe ăia. I-ați votat, voi ăia frustrați din spatele calculatorului, pe care noi băieții îi mai paletam. Ei erau doar masă de manevră… Iohanis, Orban etc, ca și acum. Râde țara de noi. Am cedat Timișoara unor personaje virulente, pe care obișnuiam să îi batem în școală și cărora le furam mâncarea, lucru normal înainte de ‘89”, a scris Ioan Nasleu, personaj controversat în Timișoara.

Ioan Nasleu, derapaj pe Facebook: „De ce toți învingătorii au nume de evrei?”

La un moment, Ioan Nasleu întreabă: „De ce toți candidații și așa-ziși învingători au nume de evrei? Păcat, că în SRI există Diviziunea A, apărarea Constituției… Unde sunteți, colegii mei, să apărăm Constituția!? Unde sunt bănățenii demni?”.

Mai mult, Ioan Nasleu se plânge că „au ajuns să ne conducă homosexualii. Vă place? Ar trebui să se desființeze SRI! Au învins serviciile secrete externe”.

Șeful de la Piețe SA Timișoara îi etichetează pe toți votanții lui Dominic Fritz drept „niște papagali frustrați, iubitori de LGBT (…)  izolații de ieri sunt USR-iștii de azi, papagali în fapt, ascunși după tastatură. Încă o dată zic, nu sunteți născuți sa conduceți! Geppetto sunt serviciile,  Pinochio e Fritz și voi ceilalți, care ați coborât din ceruri, de fapt niște papagali, negativiști, care erați de râsul străzii și v-ați trezit cu oarece putere, tot papagali frustrați rămâneți!”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
Mihaela Bilic a deslușit misterul cartofilor congelaţi. De ce îi RECOMANDĂ pentru consum
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Mesajul cutremurător postat de Mihaela înainte de a se arunca de la etajul 15 al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Imagini exclusive de la priveghiul lui Costel Corduneanu. Berbecuții se rumenesc la proțap, prietenii din...
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
2023 a fost cel mai bun an pentru bănci din istoria României