Ponta dă vina pe Dragnea pentru eșecul PSD de la Târgu Jiu: „Cine tace de ‘teamă’ să nu se supere ‘Șeful’ va păți la fel”

Ponta dă vina pe Dragnea pentru eșecul PSD de la Târgu Jiu: „Cine tace de 'teamă' să nu se supere 'Șeful' va păți la fel
Publicat: 12/06/2017, 15:35
„De ce rezultatele PSD la Târgu Jiu (dar și Craiova) NU SUNT o surpriză; și mai ales de ce votul din aceste orașe tradițional pro PSD (unde PNL este o prezență firavă) reprezintă un semnal important pentru toată țara?!? (…) Liviu Dragnea i-a amenințat pe candidatul PSD la Primărie și pe liderii locali că dacă ‘îl chemați pe Ponta în campanie și vă afișați cu el vă tai toate proiectele de la Ministerul Dezvoltarii”! Deși am insistat să fiu implicat în orice mod, teama acestora a prevalat și așa am fost ‘exclus’ din campanie pentru prima dată din 2004! Într-un oraș mic așa cum e Târgu Jiu aceste lucruri se află imediat / oamenii nu au încredere într-un Partid care pune pe primul loc luptele egoiste din interior și nu interesul orasului și al lor”, scris pe Facebook Victor Ponta, ținând să sublinieze și că în Gorj PSD a obținut la ultimele alegeri un scor istoric și că în Târgu Jiu oamenii„au votat în ultimii 15 ani în special pentru Cîrciumaru și Ponta (și doar în subsecvent pentru partidul pe care îl reprezentau aceștia)!”.
Fostul prim ministru s-a referit și la promisiunile făcute de PSD în campania electorală care au dat oamenilor speranțe, la situația actuală în care Dragnea încearcă să dea jos guvernul, fără să explice de ce, dar și la faptul că, tot în campanie, liderul PSD susținea că Ponta îi este prieten și că o să primească funcții după alegeri doar pentru ca alegătorii să pună ștampila pe sigla PSD.
„Dezamăgirea alegătorilor PSD față de subiectele la nivel național din perioada campaniei: Legea Salarizarii care a creat mari așteptări și s-a terminat cu o poveste amară; forțările Conducerii PSD de a da jos propriul Guvern fără a explica deloc care este motivul; aroganța agresivă a unor lideri PSD de la televiziuni care sfidează realitatea pe care oamenii o văd cu ochii lor / faptul că acum toata lumea a înțeles că au fost păcăliți în campania de la Parlamentare cu povestea ‘Victor este prietenul meu – o sa aibă mari funcții după alegeri așa că votați PSD'”, a mai explicat fostul premier.
Tot pe coaliția de guvernare dă vina Ponta și pentru situația Energetica Oltenia, care susține economia județului și unde muncesc 10.000 de oameni, arătând că, din cauza ministrului Energiei, din partea ALDE și a conducerii companiei, care e tot din partea formațiunii lui Tăriceanu și care a adus Complexul în pragul falimentului.
„De altfel, tot ieri au fost alegeri și într-o altă localitate din Gorj – la Drăguțesti / și acolo PSD a pierdut, dar în fața candidatului ALDE!!!Cine are ochi și urechi trebuie să înțeleagă că PSD are o problemă gravă cu modul în care Conducerea centrală ia decizii și acționează. Cine tace de ‘teamă’ să nu se supere ‘Șeful’ va păți ca la Târgu Jiu! Din pacate”, a încheiat Ponta.
În fieful lui Ponta, primăria a fost câștigată de un liberal
Fieful lui Victor Ponta a fost adjudecat la alegerile locale parțiale de un liberal. Candidatul PNL Gorj la Primăria municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a câștigat Primăria Târgu-Jiu, conform numărătorii paralele făcute de liberali.
Potrivit numărătorii paralele făcute de liberali, PNL a câștigat categoric alegerile parțiale în municipiul Târgu-Jiu.
„Diferența este covârșitoare, de minim 20 de procente față de PSD”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al PNL Gorj, Denișa Șuță.
Candidatul PNL Gorj la Primăria municipiului Târgu-Jiu a fost Marcel Romanescu, profesor universitar și fost deputat în perioada 2004-2008.
Prezența la urne, în municipiul Târgu-Jiu, a fost 29,92 la sută.
Pentru Primăria municipiului Târgu-Jiu au candidat Aurel Popescu -PSD, Marcel Romanescu – PNL, Radu Miruță – USR, Ion-Eduard Lădaru – ALDE, Daniela Grădinaru – PMP, precum și candidații independenți Viorel Salvador Caragea și Gheorghe Caralicea.
Primăria Târgu-Jiu a fost condusă interimar de fostul viceprimar al instituției, Aurel Popescu, care a candidat duminică din partea PSD, după ce Florin Cârciumaru, fostul edil, aflat la al cincilea mandat de primar, a obținut, în decembrie 2016, un mandat de senator.
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
Imagini în premieră absolută cu Florin Piersic de la ”Matei Balș”! Starea de sănătate a...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Anunț oficial despre starea lui Florin Piersic: „I s-au infectat sondele din inimă. Situaţia era...
Ce se întâmplă cu Florin Piersic, după ce a fost transportat la Matei Balș. Declarațiile...
Boala RARĂ de care suferă Sebastian Dobrincu. Cum l-au afectat problemele de sănătate: „Plângeam în...
Florin Piersic, primul mesaj după ce a fost transferat la Spitalul Matei Balș din Capitală....
Ce au găsit chirurgii în corpul lui Florin Piersic! Medicul care l-a operat a rupt...
El este Vlad, tânărul care s-a aruncat de la etajul trei al spitalului după o...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?
AstraZeneca anunţă că retrage vaccinul COVID-19 în toată lumea. Anunţul vine la câteva luni după...
Satelitul care a orbitat Pământul NEDETECTAT timp de 25 de ani!
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Intră în vigoare în luna octombrie
Adrian Minune nu s-a putut abține. Ce l-a făcut pe manelist să plângă în hohote
Chefi la cuțite, 7 mai 2024. Alexandru Săbădeanu, cuțitul de aur al lui Orlando Zaharia,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Nicolae Furdui Iancu, despre absența tatălui din copilăria sa și cum reușea mama lui să...
Gestul făcut de Ibrahim Ibru, după ce Raluca Pastramă a fost surprinsă cu presupusul iubit,...
BANCUL ZILEI. Bulă şi Lulă, pe faleză la Constanţa, se uitau în apă unde se...
A fost descoperită o nouă particulă. Cercetătorii o căutau de mult timp!