Ponta: L-am văzut pe Dragnea și l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul

Ponta: L-am văzut pe Dragnea și l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul
Publicat: 25/10/2017, 18:22

„Eu am decis să spun ceea ce gândesc cei mai mulți membri și votanți ai PSD – că Liviu Dragnea și ‘Cartelul de la Teldrum’ au confiscat Partidul și îl folosesc doar pentru puterea personală, pentru bani și protecție în fața legii, că a abandonat toate promisiunile din Programul de Campanie și distruge economic și social România, că Grindeanu, Tudose, Țuțuianu, Teodorovici și oricine îndrăznește să nu execute orbește ordinele ‘Cartelului’ devine imediat securist, trădător, cârpă – fiind târât în mocirla lui Dragnea!”, a scris Ponta pe Facebook.

Ponta îl acuză pe șeful PSD că nu are curaj și argumente să răspundă acuzațiilor sale și își trimite„bufonii” la televiziuni să-l denigreze și să spună minciuni cum că el le-ar fi fabricat dosare penale membrilor de partid.

„Adevărul este ușor de aflat pentru oricine nu este platit de Dragnea să fie prost – socrul meu a fost cercetat pe nedrept din 2014, cumnatul meu arestat, mama și sora mea, percheziționate, soția anchetată, eu mi-am pierdut funcția de Președinte al PSD și Premier și merg lunar la ICCJ fiind hăituit de Uncheșelu și Portocală”, mai susține acesta, arătând și că, dimpotrivă, cel care se ruga de Kovesi și Coldea să-l scape de dosarul penal era chiar Liviu Dragnea.

Ponta argumentează că el mereu și-a susținut colegii din PSD, chiar și atunci când n-aveau dreptate, și că șeful PSD este singurul pe care l-a văzut că-i pasă doar de propria persoană.

„Pe un singur coleg din PSD l-am văzut cu ochii mei și l-am auzit cu urechile mele când se ruga de Kovesi și Coldea să îl ajute cu dosarul penal – Liviu Dragnea! Și în timp ce se lupta pentru el însuși sigur nu pomenea absolut nimic despre abuzurile contra altor colegi – niciodată! Ca așa e Liviu – doar el contează! (…) Liviu – dacă insiști hai să avem o confruntare (…) ca să le dau detalii, nu vrei?”, a încheiat acesta.