PP-DD Dolj a depus lista cu candidați, printre aceștia: Antonie Solomon, Gigi Nețoiu, Gelu Vișan

PP-DD Dolj a depus lista cu candidați, printre aceștia: Antonie Solomon, Gigi Nețoiu, Gelu Vișan
Publicat: 30/10/2012, 22:20
Actualizat: 29/09/2018, 01:58

Organizația județeană a PP-DD Dolj a depus, marți, la Biroul Electoral Județean, lista cu candidați pentru alegerile parlamentare, printre aceștia aflându-se fostul primar al Craiovei Antonie Solomon, Gigi Nețoiu și Gelu Vișan, fost membru PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Candidații PP-DD Dolj pentru Senat sunt: Antonie Solomon în Colegiul 1, Gheorghe Preotu – Colegiul 2, Ionițoiu Grigorie – Colegiul 3, Maria Schutz -Colegiul 4 și Adrian Stoica – Colegiul 5.

Pentru Camera Deputaților, pe lista PP-DD se regăsesc: Gheorghe Nețoiu – Colegiul 1, Mihai Cilibiu, președintele filialei doljene – Colegiul 2, Ionel Pană – Colegiul 3, Adrian Ursu – Colegiul 4, Ion Dumbravă – Colegiul 5, Laurențiu Oprescu – Colegiul 6, Constantin Iancu – Colegiul 7, Gelu Vișan, fost membru PDL – Colegiul 8, Costinel Purcărin – Colegiul 9 și Marian Lepădat – Colegiul 10.

Antonie Solomon, fost primar al Craiovei, a declarat că își dorește să dea forță craiovenilor în Parlament prin intermediul vocii sale.

„Candidez cu aceleași gânduri curate, vreau să continui, mi-ar trebui un exercițiu de parlamentar fiindcă dorința mea este, și dacă Dumnezeu o să vrea, să mă întorc la Primărie, dar trei ani și jumătate este o perioadă în care trebuie să fiu activ. Este momentul schimbării pentru că de prea mult timp stau prin Parlament diverse persoane care vegetează precum iasca pe copaci. Sunt persoane care au construit comunismul și acum vor să contruiască și capitalismul. E momentul schimbării, oameni noi care nu au mai fost în Parlament și îi rog pe craioveni să voteze așa cum le dictează conștiința, nu pe Solomon, ci oameni noi”, a spus Antonie Solomon.

Proaspătul membru al PP-DD, Gelu Vișan, candidează pentru un nou mandat de deputat în Colegiul de Băilești. Vișan a trecut la PP-DD de la PDL, întrucât formațiunea democrat-liberală nu l-a inclus pe lista de candidați.

„Astăzi (n.r. – marți) la ora 12.00, după 20 de ani de activitate în PDL Dolj, după ce organizația PDL Dolj a luat decizia fără niciun motiv întemeiat de a renunța la ceea ce a făcut un deputat pentru cetățenii din Băilești, am fost înlocuit, probabil nu mă pricep la a face bani din ceea ce înseamnă funcțiile la stat, am fost dați la o parte de mai mulți directori de la stat, pentru că dacă vă uitați pe liste majoritatea sunt foști directori de la stat, care au avut ca preocupare să se îmbogățească de la stat. Eu nu m-am priceput și acesta a fost unul dintre motive. Am venit într-o echipă de prieteni buni, nu am făcut niciodată un secret că l-am susținut în perioda grea pe Antonie Solomon, este un motiv important pentru care sunt aici, nu m-am ferit să spun că sunt un prieten al domnului Nețoiu. Alături de dânții recunosc că am vorbit cu domnul Diaconescu și așa cum vedeți că zvonurile că aș pleca din țară sunt neadevărate, cred că este obligația mea ca deputat ales de cetățenii localităților din colegiul Băilești, să îi reprezint în continuare în Parlament, mai ales că eu cred că mi-am făcut datoria față de localitățile din colegiul meu și mai cred că timp de patru ani mi-am făcut datoria trimis de partid, la televizor, să îmi apăr partidul”, a spus Vișan.

De asemenea, Gigi Nețoiu a spus că, împreună cu Antonie Solomon și cu Gelu Vișan, vrea să facă „ceva pentru Craiova”.

„Am venit cu mare drag lângă domnii Antonie Solomon, Gelu Vișan și Mihai Cilibiu. Este o echipă competitivă. Vom face tot ce este posibil ca să câștigăm cât mai multe colegii și împreună să facem ceva pentru Craiova”, a declarat Gheorghe Nețoiu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Cum s-a îmbogățit peste noapte un cuplu de britanici! Cei doi au găsit un vas...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului