Predoiu îi răspunde lui Nicușor Dan: „Schimbă-ți firea!”

Predoiu îi răspunde lui Nicușor Dan: „Schimbă-ți firea!
Publicat: 31/05/2016, 16:54

”Cu referire la această acuzație mincinoasă, domnule Dan (care pretinzi simultan că nu mă ataci) cum că aș avea interese legate de Primăria Municipiului București, îți comunic că nu am fost niciodată angajat ca avocat al Primăriei Generale, că nu am nicio referire cu firma despre care faci vorbire, iar pentru orice nelămuriri legate de mandatul domnului Oprescu și contractele încheiate de acesta, să te îndrepți cu întrebări și atacuri asupra domnului Oprescu, domnului Ponta și PSD, care l-au susținut pe Oprescu”, a fost răspunsul liberalului după ce Nicușor Dan a acuzat faptul că firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei semnate în mandatul lui Sorin Oprescu.

”Nicușoare, încearcă să ataci PSD-ul, nu-ți va cădea limba, cel mult ceva sprijin! Schimbă-ți firea!”, a mai postat Cătălin Predoiu pe pagina de Facebook a lui Nicușor Dan.

Firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei semnate în mandatul lui Sorin Oprescu, iar candidatul PNL dă o șansă în plus PSD să câștige, a acuzat marți candidatul USB la Primăria București, Nicușor Dan.

”Alegătorii care nu vor ca PSD să câștige Bucureștiul trebuie să știe că eu nu l-am atacat niciodată pe Cătălin Predoiu. El face asta de când a intrat în campania electorală. Ultima lui acuzație, privind o eventuală înțelegere între mine și Gabriela Firea, este o minciună ordinară. Am spus de multe ori că nu voi face nicio înțelegere cu PSD, cel mai corupt partid din România. Mi-am dorit să ajung la o formă de înțelegere cu PNL, pentru a unifica voturile de Dreapta, dar Cătălin Predoiu este principalul obstacol în calea oricărei colaborări. Candidatura lui nu este una dezinteresată.Potrivit unui raport al Curții de Conturi, firma de avocatură a socrului lui Cătălin Predoiu are contracte de milioane de euro cu Primăria Capitalei semnate în mandatul lui Sorin Oprescu, contracte care «acționează tocmai împotriva interesului municipiului București»”, a postat Nicușor Dan marți pe Facebook.

El a atașat un artiol de presă care prezintă un raport al Curții de Conturi potrivit căruia Primăria Capitalei a plătit în 2014 peste 21 milioane de lei către 11 firme de avocatură pentru servicii juridice, în baza unui acord cadru încheiat în august 2013, pe o perioadă de 4 ani. Printre acestea se numără și Zamfirescu, Racoți & Partners.

”Domnul Predoiu mă acuză pe mine de colaborare cu PSD, când aceeași firmă de avocatură a avut contracte cu statul în vreme ce șeful guvernului era Victor Ponta. Cătălin Predoiu nu are ce să caute la Primăria Capitalei. El face rău PNL și, cât timp rămâne în cursa electorală, dă o șansă în plus PSD să câștige Primăria București. Singurul candidat care nu a făcut și nu va face niciodată vreo înțelegere cu PSD sunt eu”, a subliniat candidatul USB.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase