Premierul Victor Ponta: „M-am enervat, am văzut cea mai mare măgărie împotriva României”

Redactor:
Cristian Andrei
Premierul Victor Ponta: „M-am enervat, am văzut cea mai mare măgărie împotriva României”
Primul-ministru Victor Ponta a declarat că votul dat de europarlamentarii PDL împotriva desemnării lui Leonard Orban pentru Curtea Europeană de Audit l-a enervat.

Primul-ministru Victor Ponta a declarat că l-a enervat votul dat de europarlamentarii PDL împotriva desemnării lui Leonard Orban pentru un post la Curtea Europeană de Audit

„Vom fi singura țară care nu vom avea reprezentare în Curtea Europeană de audit. Este cea mai măgărie împotriva României, m-a enervat. Așa o măgărie nu am văzut în acest an”, a spus la RTV premierul.

Victor Ponta a precizat că parlamentarii PDL au votat împotriva lui Leonard Orban deși acesta a făcut parte din Guvernele Boc și Ungureanu.

„Dacă nu era bun de ce l-au numit ministrul Afacerilor Europene? Nu este pesedist și nici apropiat de mine, dar nu trebuia umilit din atâta prostie. Ce comitete să facă Băsescu la București pentru recredibilizarea imaginii României dacă un fost comisar european membru în Guvernul PDL este umilit de cei de la PDL”, a subliniat Ponta.

Ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, a primit aviz negativ, miercuri seară, la Comisia de Control Bugetar din PE pentru postul de la Curtea Europeană de Audit, el primind 14 voturi „împotrivă” și 12 voturi „pentru”.

Inchide