Prima reacție a lui Arnold Schwarzenegger privind revenirea în politică: ”Sper că veți fi alături de mine”

Prima reacție a lui Arnold Schwarzenegger privind revenirea în politică: ''Sper că veți fi alături de mine''
Publicat: 13/03/2017, 09:58

Fostul guvernator al statului Caifornia, care a avut două mandate, a luat o pauză în cariera sa de actor când a intrat în politică, în 2002, activând în domeniu timp de opt ani, până în 2011, informează contactmusic.com.

Schwarzenegger, în vârstă de 69 de ani, s-a retras din politică de atunci, dar contrele sale recente cu noul președinte american Donald Trump au alimentat zvonurile că s-ar gândi la o revenire în politică. Purtătorul său de cuvânt, Daniel Ketchell, a refuzat să nege vehement că actorul ar putea candida pentru un post în Senatul american în 2018, întrebat de Politico.com asupra a ceea ce va face Schwarzenegger în viitor.

„La acest moment, atenția guvernatorului Schwarzenegger este de a-și utiliza platforma pentru a aduce sensibilitate și coerență la Washington în lupta pentru reforma administrativ-teritorială, așa cum a făcut în California”, a spus acesta site-ului politic printr-un mail. „Păstrăm deschise mai multe variante în privința îndeplinirii obiectivelor”.

Actorul a tranșat lucrurile, recent, printr-un mesaj postat pe Facebook, insistând că nu are planuri de a deveni senator de California: .„Sunt extrem de flatat de toți oamenii care m-au întrebat dacă voi candida pentru un post la Senat, dar misiunea mea în acest moment este de a aduce sănătate la Washington prin reforma administrativ-teritorială pe care am adoptat-o aici, în California.”

„Vă mulțumesc pentru mesajele voastre binevoitoare și pentru sprijin și sper că veți fi alături de mine în lupta mea împotriva manipulării electorale cu același entuziasm”, a scris Schwarzenegger în încheierea postării sale.

Arnold Schwarzenegger a avut o seire de contre cu președintele Donald Trump de când noul lider de la Casa Albă și-a depus jurământul, în ianuarie 2017, și a demisionat din funcția de înlocuitor al magnatului imobiliar în emisiunea tip reality show „Celebrity Apprentice”.

Schwarzenegger a dat vina pe Trump pentru decizia sa de a părăsi emisiunea, explicând că mai mulți sponsori au refuzat să mai sprijine emisiunea datorită implicării liderului controversat al SUA în aceasta.

„Când oamenii au aflat că Trump era încă implicat în emisiune ca producător executiv și că încă primea încasări din emisiune, jumătate dintre aceștia au început să o boicoteze”, a spus actorul.

Trump l-a tachinat frecvent pe Schwarzenegger că a atras un rating mai scăzut al emisiunii față de cei peste zece ani de Celebrity Apprentice când el însuși a fost prezentator.

Perioada de 11 ani în care Trump a fost gazda show-ului „The Apprentice” și a emisiunii „Celebrity Apprentice” l-a catapultat de la imaginea de om de afaceri din New York la un nume popular în rândul americanilor. Mai mult de 20 de milioane de americani urmăreau frecvent în primii ani show-ul TV. Numărul de telespectatori a înregistrat o scădere la aproximativ șase milioane, în 2015.

Actorul de origine austriacă Arnold Schwarzenegger a devenit celebru cu rolul din franciza „Terminator”, în care a interpretat un robot trimis din viitor. El a jucat în mai multe filme, după ce și-a reluat cariera cinematografică, însă niciunul nu a avut același succes de box office de care s-au bucurat producțiile sale din anii ’80 și ’90.

Cel mai recent film al său, „Terminator: Genisys” (2015), a obținut încasări dezamăgitoare în box office-ul nord-american (90 milioane de dolari), însă a avut performanțe mult mai bune pe plan internațional, reușind încasări de 350,4 milioane de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Ce a pățit o româncă, după ce a cumpărat o caserolă cu aripioare de pui...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Care este starea de sănătate a Regelui Charles al III-lea. Familia Regală Britanică a făcut...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”