Primul mesaj al Gabrielei Firea în funcția de ministru al Familiei, Tinerilor și Egalității de șanse: „Din seara aceasta, trecem cu toții la treabă”

Primul mesaj al Gabrielei Firea în funcția de ministru al Familiei, Tinerilor și Egalității de șanse: „Din seara aceasta, trecem cu toții la treabă”
Gabriela Firea, ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse, la depunerea jurământului (FOTO: Facebook)
Publicat: 25/11/2021, 22:44
Actualizat: 25/11/2021, 23:28

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de şanse, Gabriela Firea, a transmis un mesaj de mulţumire pentru cei care au susţinut-o, după ce a primit avizul comisiilor parlamentare pentru a ocupa această funcţie.

Ea declarat joi, că, printre principalele obiective ale ministerului pe care îl conduce se află „creşterea calităţii vieţii, sprijinirea tinerilor şi a familiilor.

„Zi decisivă pentru înființarea unui nou minister social, dedicat tuturor românilor: votul din Parlament și jurământul de credință față de cetățeni. Ministerul Familiei, Tinerilor și Egalității de șanse își propune să aibă că prioritate creșterea calității vieții, sprijinirea tinerilor și a familiilor, demnitate și respect pentru toți cetățenii.

Mulțumesc echipei social-democrate din care fac parte pentru propunerea candidaturii mele ca ministru al familiei, tinerilor, egalității de șanse; și tuturor parlamentarilor pentru votul de încredere.

Partea oficială și festivă a luat sfârșit. Din seară această, trecem cu toții la treaba!”, a scris Gabriela Firea, joi, pe pagina sa de Facebook.

Vă recomandăm și:

Dragoș Tănase
Dragoș Tănase are o experiență de aproape 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2001, iar în 2002 se angaja deja la portalul Apropo.ro, care aparținea Agenției de știri Mediafax, citeste mai mult