• Publicat:
Politică

Primul ministru din Guvernul Tudose care își „depune” mandatul la partid

Primul ministru din Guvernul Tudose care își „depune” mandatul la partid
Mai multe pe gandul.info

„Am fost numit ministru al Economiei de către colegii mei din PSD, în cadrul unei ședințe de Comitet Executiv (n.n.- CEx) al partidului. Mesajul meu către toți cei care mi-au acordat încrederea, învestindu-mă cu votul lor, este acela că mă voi supune, necondiționat, oricărei noi decizii care va fi luată de către CEx al PSD. Înainte de toate primează interesele României și ale românilor”, arată ministrul, în mesajul său.

„În calitate de parlamentar ales și în calitate de ministru numit de către colegii mei din PSD, consider că, în primul rând, România are nevoie de stabilitate și de o bună guvernare, pentru ca măsurile propuse în campania electorală din 2016 să poată fi respectate, în totalitate”, a mai transmis Gheorghe Șimon.

„Am ajuns deputat PSD Maramureș, la al doilea mandat, prin votul liber exprimat de cetățenii județului pe care îl reprezint, fiind o poziție care mă onorează și mă responsabilizează. România are nevoie de stabilitate, de coerență și de o bună guvernare. Pentru a putea asigura această bună guvernare, este imperios necesar ca liderii centrali ai partidului și factorii decizionali ai Guvernului să dea dovadă de unitate, de înțelegere și să ia decizii în consens cu interesul țării. Toți miniștrii Cabinetului Tudose au fost propuși de către partid, iar eu, personal, mă voi supune oricărei decizii de partid care va fi luată în cadrul primului CEx al PSD”, notează, în mesajul său, ministrul Economiei.

„Sunt om politic și am fost numit politic în funcția de ministru, motiv pentru care decizia partidului este hotărâtoare în ceea ce privește poziția mea de ministru în Guvernul României”, a mai declarat ministrul Economiei, Gheorghe Șimon.

Inchide