RETROSPECTIVĂ. Raluca Turcan, despre partidul PNL: „Azi se împlinește un an de când PNL a câștigat alegerile europarlamentare. Principala preocupare o reprezintă reconstrucția și relansarea economică”

Redactor:
Gandul

Vicepremierul Raluca Turcan a anunțat printr-o postare pe Facebookul faptul că astăzi, 26 mai, s-a împlinit una an de la organizarea alegerilor europarlamentare și a făcut o retrospectivă a acțiunilor realizate de partidul PNL în această perioadă. 

Raluca Turcan, retrospectivă despre partidul PNL

„Azi se împlinește un an de când PNL a câștigat alegerile europarlamentare, iar PSD a primit o lecție severă de la români, nu doar prin înfrângerea usturătoare din alegeri, dar și prin votul de la referendumul pentru justiție convocat de președintele Klaus Iohannis.

2.449.068 români au votat PNL la alegerile europarlamentare și peste 6.400.000 de români au răspuns DA la interzicerea mutilării justiției prin Ordonanțe de Urgență”, a reamintit Raluca Turcan într-o postare pe Facebook.

Ulterior, vicepremierul a amintit de cursa pentru alegerile prezidențiale și câțtigătorul acesteia, Klaus Iohannis, precum și de asumarea guvernării de către PNL după demiterea Guvernului PSD.

„Principala preocupare o reprezintă reconstrucția și relansarea economică a României”

„A urmat câștigarea alegerilor prezidențiale de către Președintele Klaus Iohannis, candidatul PNL, și asumarea guvernării de către Partidul Național Liberal. Criza sanitară a demonstrat că, în ciuda situației foarte dificile în care PSD a lăsat țara, guvernul PNL a găsit soluții rapide pentru toate provocările, iar România a înregistrat un număr mai mic de victime comparativ cu statele europene intrate odată cu noi în această pandemie. O realitate nu poate fi negată: dacă azi țara ar fi fost guvernată de PSD, situația ar fi fost dramatică. PSD, principalul adversar al modernizării României, nu a înțeles nimic din mesajul transmis de români și este incapabil să decidă responsabil, matur.

Pentru noi, acum, principala preocupare o reprezintă reconstrucția și relansarea economică a României. În acest sens, vom veni, în curând, cu măsuri economice de sprijin în valoare de peste 2 miliarde de euro. Pachetul economic își propune să ofere sprijin pentru sectoarele și categoriile sociale afectate de criza sanitară, dar și pentru domeniile care au nevoie de un imbold pentru a performa. Vom îndeplini și acest obiectiv – al reconstrucției economice – și vom continua să guvernăm în interesul românilor cel puțin încă 4 ani de acum încolo”, a mai precizat Raluca Turcan.

Inchide