PSD în opoziție. Fifor: Vom lupta în campania electorală pentru a apăra ce am făcut bun pentru oameni

Redactor:
Teodor Bobei
PSD în opoziție. Fifor: Vom lupta în campania electorală pentru a apăra ce am făcut bun pentru oameni
Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că de astăzi PSD începe regruparea, pentru a lupta din opoziție și în campania electorală pentru a apăra lucrurile bune pe care social-democrații le-au făcut pentru români.

„Astăzi începe regruparea. Ieri, după trecerea moțiunii, cei din opoziție spuneau cu îngrijorare în glas că PSD are încă multă forță, mai ales la nivelul structurilor sale teritoriale. Așa este! Au toate motivele să se teamă! PSD rămâne în tranșee. Nu abandonăm câmpul de luptă. Vom lupta, în opoziție și în campania electorală pentru a apăra ceea ce am făcut bun pentru cetățeni. Se anunță nori negri de austeritate. Se va face simțită starea de haos și degringolada partidelor care au dărâmat un viitor, fără a avea nimic de pus în loc. Oamenii vor avea nevoie de un reper, de speranța că e nu e pierdut totul”, a scris Mihai Fifor, vineri, pe Facebook.

„Vom fi prezenți și vom lupta pentru voi. Depinde însă și de votul vostru. În noiembrie, puteți îndrepta ceea ce s-a întâmplat în Parlament! Aveți puterea de vă apăra ceea ce ați câștigat în guvernare PSD. Votul vostru poate schimba totul!”, a conchis social-democratul.

Moțiunea de cenzură prin care a fost retrasă încrederea în Guvernul Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului, fiind 238 de voturi „pentru”, patru „împotrivă” și trei voturi anulate. Votul a fost secret cu bile.

Inchide