Raluca Turcan: „Oficial suntem partenerii Sibiului în construcția noului Spital Județean”

Redactor:
Alexandru Coman

Vicepremierul Raluca Turcan susține că Guvernul României este partenerul Sibiului în construcția noului Spital Județean. Potrivit lui Turcan, joi s-a semnat un acord de colaborare între Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Sibiu pentru ridicarea unității medicale.

„Guvernul României este partenerul Sibiului în construcția noului Spital Județean! Ne-am asumat acest lucru astăzi în mod oficial prin semnarea ACORDULUI DE COLABORARE dintre Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Sănătății și Consiliul Județean Sibiu.

„Este momentul unei noi etape din realizarea celui mai mare proiect public al județului Sibiu”

Este momentul unei noi etape din realizarea celui mai mare proiect public al județului Sibiu, una esențială: identificarea surselor de finanțare. Recunoaștem prin Acordul de astăzi, la nivelul Executivului, eforturile pe care le-a făcut Consiliul Județean Sibiu până acum și ne alăturăm lor cu certitudinea că împreună vom realiza acest proiect”, a precizat Raluca Turcan, joi, pe Facebook.

„Ceea ce am reușit la Sibiu este un exemplu de bune practici, un model de colaborare a autorităților”

Potrivit sursei citate, proiectul de la Sibiu este un exemplu de bune practici.

Ceea ce am reușit la Sibiu este un exemplu de bune practici, un model de colaborare a autorităților locale și centrale în folosul public. Consiliul Județean Sibiu și președinta Daniela Cîmpean au reușit în doar câțiva ani să apropie un vis de realitate, să elaboreze un parcurs, să dezvolte din punct de vedere juridic inițiativa, să definitiveze documentațiile și să-și facă vocea auzită.

„Parteneriate pentru comunități, cu liderii și instituțiile comunităților – acesta este mesajul Guvernului României!”

Răspunzând semnalelor concrete și coerente ale Sibiului, primul ministru Ludovic Orban, colegii mei Marcel Boloș și Nelu Tătaru au confirmat astăzi deschiderea pe care o avem la nivel de Guvern față de toate demersurile serioase ale autorităților locale.

Parteneriate pentru comunități, cu liderii și instituțiile comunităților – acesta este mesajul Guvernului României!”, a mai precizat Raluca Turcan.

 

 

Inchide