Război total între PSD și Pro România. Șefii de campanie ai PSD, atacuri în rafală împotriva lui Victor Ponta: Toxic și nesigur

Război total între PSD și Pro România. Șefii de campanie ai PSD, atacuri în rafală împotriva lui Victor Ponta: Toxic și nesigur
Victor Ponta, previziune sumbră la Gândul Live! „Românii cu românii nu o să se mai suporte” din cauza crizei generate de pandemie / Mediafax Foto / Alexandru Dobre
Publicat: 11/02/2020, 22:07
Actualizat: 11/02/2020, 22:20

Aflați în direct la Realitatea TV, europarlamentarii PSD Claudiu Manda și Mihai Tudose au lansat atacuri în rafală la adresa lui Victor Ponta. Liderul Pro România a fost prezentat drept toxic și nesigur, iar  Claudiu Manda l-a comparat pe ponta cu o Monica Tatoiu, care „care comenta orice fel de subiect” la emisiunile TV. Mihai Tudose a afirmat despre Pro România că este un „partid balama”.

Întrebați dacă iau în considerare o absorbție Pro România, aceștia s-au completat reciproc clasificând Pro România drept nesigur și toxic, relatează stiripesurse.ro.

„A votat pentru căderea guvernului Dăncilă, deci s-a situat împotriva PSD, apoi a susținut moțiunea împotriva guvernului Orban (…) e deja prea mult.” a declarat Claudiu Manda.

”Domnul Ponta a venit lipit de noi să spună că agrează această propunere (Pricopie, pentru prim ministru – n.r.) și este un alt subiect. Până una alta, domnul Ponta ne spunea că nu votează guvernul, după aceea a votat și acum e foarte bun prieten cu PSD-ul. Pe mine m-a obișnuit domnul Ponta așa precum o vedeam pe Monica Tatoiu la televizor care comenta orice fel de subiect, că era vorba de incendii, că era vorba de îngheț, că era vorba de orice fel de subiect el trebuia să apară să spună ceva, nu mai contează că a spus cu două zile înainte altceva.”, a spus Manda, potrivit dcnews.ro.

”Apropo de spectrul acesta al alegerilor anticipate, poate să aducă și lucruri bune. Unul este și să scăpăm de partidele balama. Pro România cred că astăzi este, dar s-ar putea ca după alegeri să nu mai fie deloc. Eu aș paria că nu o să mai fie în Parlament”, a comentat Mihai Tudose.

”Deci, putem să ne așteptăm ca Pro România să fie înghițit de PSD…”, a comentat Denise Rifai.

”Asta e, că nici de mâncat nu mâncăm orice”, a replicat Tudose.

”Cred că trebuie să explicăm mai concret ce înseamnă partid balama. Pro România este un partid toxic și greu de digerat. Dar, te uiți că înainte de a cădea Guvernul Dăncilă, Victor Ponta venise și cerea 3-4 posturi de ministru și un vice-prim-ministru, ca să facă alianță cu noi și să sprijine guvernul, la vreo săptămână se unește cu Tăriceanu și votează împotriva lui Dăncilă, după care nici pe Guvernul Orban nu-l votează, după care vine și spune, când trebuie să cadă Guvernul Orban, că nu vrea să cadă Guvernul Orban, după care votează moțiunea și acum ar vrea să facă parte dintr-o majoritate cu PSD. Adică e deja mult prea mult. Adică nu ai cum să ghicești a doua zi care este poziția acestui partid”, a explicat Claudiu Manda.

Întrebat pe cine va susține la șefia PSD, Claudiu Manda a declarat că o condiție este ca viitorul prședinte al PSD să nu susțină proști în funcții publice.

„Eu nu voi propune si nu voi susține niciodată un presedinte  dacă nu va promite ca nu va susține proști in functii publice”, a spus Claudiu Manda.