Reacție dură a Elenei Udrea, după clasarea acuzațiilor în dosarul Microsoft. „Câți ani de pușcărie ar trebui să primească Kovesi pentru un prejudiciu de 67 milioane dolari”

Reacție dură a Elenei Udrea, după clasarea acuzațiilor în dosarul Microsoft. „Câți ani de pușcărie ar trebui să primească Kovesi pentru un prejudiciu de 67 milioane dolari”
Detalii pe gândul

„> cu care se lăuda în octombrie 2014 Kovesi a fost doar praf în ochii oamenilor. În special ai naivilor care credeau ori încă mai cred că DNA se luptă pe bune cu corupția! În realitate, singurul scop pentru care a apărut acest dosar, vechi de trei ani la data la care a izbucnit scandalul, a fost afectarea scorului meu de la alegerile prezidențiale din 2014. Atunci, cu o săptămână înainte de vot, a fost arestat fostul soț, ceea ce a însemnat o lovitură teribilă pentru candidatura mea, care s-a adăugat momentului chemării mele la DNA, ca martor într-un dosar oarecare, cu toată presă anunțată de Kovesi călare la intrare pentru a mă filma în prima zi de campanie și, care a fost urmată de un atac și mai puternic, prin apariția fotografiilor cu mine și Alina Bica la Paris, acțiune orchestrată de Coldea. Fotografiile au însemnat o lovitură și mai grea, cu doar trei zile înainte de vot”, a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Dovadă a susținerilor sale, spune Udrea, este că în afară de soțul său nimeni nu a mai fost judecat.

„Dosarul a stat pe loc până s-au prescris faptele și s-au pierdut banii declarați pompos de Kovesi „cea mai mare frauda”. Păi dacă e așa, fapta lui Kovesi nu e abuz in serviciu? Nu ar trebui să răspundă penal pentru prejudiciul creat prin mușamalizarea acestui dosar până la prescrierea acuzațiilor? Dacă mie mi-au dat judecătorii „independenți” de la ÎCCJ 6 ani pentru că Bute a boxat în România și m-au pus să platesc meciul acestuia, oare câți ani de pușcărie ar trebui să primească Kovesi pentru un prejudiciu de 67 milioane dolari, cert și produs prin acte de coruptie ale acesteia?”, a mai scris fostul ministru.

Precizările au fost făcute după ce DNA a anunțat că acuzațiile față de foștii miniștri Ecaterina Andronescu, Mihai Tănăsescu, Dan Nica, Adriana Țicău, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu și Șerban Mihăilescu au fost clasate.

În afară de Daniel Funeriu, în situația căruia s-a constatat că nu a comis nicio faptă penală, în cazul tuturor celorlalți foști miniștri faptele de care erau acuzați s-au prescris.

În ceea ce îi privește pe Claudiu Florică și Dinu Pescariu, acuzați de spălare de bani, aceștia au fost trimiși în judecată, cauza aflându-se pe rolul Tribunalului București.

Într-un dosar Microsoft, Dorin Cocoș, Gheorghe Ștefan, Dumitru Nicolae și Gabriel Sandu au fost condamnați la închisoare cu executare.

ULTIMA ORĂ! A murit un cunoscut comentator sportiv din România, din cauza coronavirusului. Avea doar...
Doliu uriaș în România! Un prezentator foarte cunoscut a murit, ucis de Covid-19
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Orban șochează! Răspuns tranșant atunci când a fost întrebat dacă se vaccinează anti-covid
OPINIE | Nu sînt doar ”pioneri” şi ”utecişti”: cine votează USR-PLUS, îi votează, de fapt,...
Viscol maraton în cel mai toxic oraș din lume. Localnicii se luptă cu munți de...
Doliu uriaș în România! Un prezentator foarte cunoscut a murit, ucis de Covid-19
Socrii au venit în vizită, neanunţaţi. Când s-au uitat sub pat, au simţit cum li...
Cele mai perverse PRACTICI amoroase. Jumătate dintre FEMEI fac asta în pat
ULTIMĂ ORĂ! Klaus Iohannis desființează un anumit tip de PENSII!? Pensionarii sunt furioși!
Alertă pentru români: aceste măști trebuie evitate cu orice preț. Avertismentul de ultimă oră dat...
Tradiţii de Moş Nicolae 2020: Cele mai frumoase obiceiuri româneşti
9 simptome ale cancerului pe care bărbaţii nu trebuie să le ignore
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Ce s-a întâmplat cu imperiul de miliarde de euro al lui Dinu Patriciu după ce...
Anamaria Prodan, primele declaraţii după forma severă de COVID-19. „Au fost momente cumplite”
Inchide