REPLICI ACIDE între doi lideri PSD. Bădulescu: Îți pun ciorbă în cap, ȘMECHERE! Ștefănescu: „Uitați-vă ce limbaj de MAIMUȚĂ are!”

REPLICI ACIDE între doi lideri PSD. Bădulescu: Îți pun ciorbă în cap, ȘMECHERE! Ștefănescu: Uitați-vă ce limbaj de MAIMUȚĂ are!
Publicat: 20/10/2018, 19:58
Actualizat: 26/03/2019, 08:17

Discuțiile contradictorii dintre cei doi au avut loc în contextul în care primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, vineri, că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, pune la cale, în sediul central al partidului din Kiseleff, sabotarea ca edil prin întoarcerea împotriva sa a consilierilor generali social-democrați.

Dezbaterea a degenerat până la nivelul la care Bădulescu l-a făcută pe Codrin Ștefănescu „trompetă”, acuzându-l că „îmbârligă” pe toată lumea. De cealalăt parte, secretarul general adjunct al PSD a anunțat că va propune, în CEx, excluderea acestuia din PSD.

Totul a pornit de la faptul că viceprimarul Capitalei a explicat că există un plan de a crea discordie între primarul general Gabriela Firea și consilierii generali ai PSD, prin încercarea de a inventa tot felul de lucruri. De asemenea, Bădulescu a precizat că doar doi consilieri „au căzut în mreaja și talentul” lui Codrin Ștefănescu.

„Eu nu știu care dintre consilierii generali au avut această discuție în condițiile în care, de fiecare dată, absolut toți consilierii au discutat absolut toate proiectele. Dacă nu ar fi fost discutate, atunci nu ar fi urcat pe ordinea de zi și nu ar fi fost susținute de consilierii generali. Ceea ce se încearcă acum nu este decât altceva să se ajungă la o stare conflictuală între noi și primarul general, relație care la ora actuală funcționează foarte bine, încercând să inventăm tot felul de chestiuni. Are dreptate domnul Ștefănescu că un singur sau maxim doi consilieri au căzut în mreaja și în talentul dumnealui și este normal, este de apreciat lucrul acesta, ca atunci când ai o situație de criză și ești lângă un lider pe care vrei să îl protejezi, prin orice mijloace să apelezi la orice fel de discordie”, a declarat Aurelian Bădulescu, într-o intervenție telefonică la România TV.

Ștefănescu: Cum poți să reprezinți tu Bucureștiul, băi omule?

Discuția a escaladat după ce Codrin Ștefănescu a anunțat că va propune excluderea lui Aurelian Bădulescu din PSD, la următorul CEx al partidului, iar cei doi au început să își lanseze acuzații și replici acide.

„Domnule Codrin Ștefănescu, degeaba v-am făcut trompetă. Opriți-vă din chestia aceasta. Taci și lasă-mă să vorbesc! Ai răbdare! Te duci și îmbârligi pe toată lumea! L-am căutat astăzi! M-am dus după el la restaurant și a fugit. Asta știe el să facă. Am vrut să mă duc și să îi zic: A fugit pe acolo cu șervețelul la gât”, i-a spus Bădulescu secretarului general adjunct al PSD.

De cealaltă parte, Codrin Ștefănescu a replicat: „Uitați-vă ce limbaj de maimuță are. Cum poate fi acest personaj bizar viceprimarul Capitalei? Cum poți să reprezinți tu Bucureștiul, băi omule? De unde te-a scos Gabriela Firea? Din ce pălărie te-a scos Gabriela Firea? Nu vei mai fi membru PSD! Habar nu am ce vorbește omul acesta care se poartă ca un golan. E treaba lui”.

În schimb, Aurelian Bădulescu i-a transmis lui Ștefănescu: „Să tacă din gură. Ai aerul acesta de superioritate. Nu-l recomandă nimic”.

Din nou, Codrin Ștefănescu s-a întrebat cum de Aurelian Bădulescu a fost ales viceprimar al Capitalei de către edilul-șef al Bucureștiului.

„Este alegerea doamnei Firea ca viceprimar. Dintr-o sumedenie de consilieri municipali care puteau avea acest rol de viceprimar al Capitalei, pentru că merită și sunt performanți”, a replicat Ștefănescu.

Bădulescu: Consilierii generali au fost chemați la partid să dea declarații ca la DNA

Viceprimarul Capitalei i-a transmis colegului din PSD că reclamă mereu situațiile de tip DNA, însă îi cheamă pe consilierii generali la partid să semneze declarații împotriva Gabrielei Firea, de parcă ar fi toți Nuțu Cămătaru.

„Atenție. Eu încă îmi respect președintele în funcție. Eu îi respect pe toți cei care au funcții. De aceea s-au prezentat consilierii generali, pentru că au fost sunați de la sediul partidului, lucrătorul de acolo spunând că este de la biroul secretarului general. Au respectat solicitarea și s-au prezentat. Iar acolo au ajuns într-o situație de tip DNA pe care o reclamă dumnealui, că domnule, nu e bine și i-a pus să dea declarații. Ce declarații să dau, domnule? Tu mă chemi pe mine să dau declarații? Ce sunt eu Nuțu Cămătaru, ca să ne pui să dăm declarații?”, a conchis Bădulescu.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, vineri, că secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, pune la cale, în sediul central al partidului din Kiseleff, sabotarea sa ca edil prin întoarcerea împotriva ei a consilierilor generali social-democrați și că exercită presiuni asupra consilierilor generali ai PSD să semneze declarații prin care să spună că sunt constrânși să voteze la ședințele CGMB proiecte cu care edilul nu este de acord.

Gabriela Firea îi solicită președintelui PSD, Liviu Dragnea, „să-l retragă în „cazarmă” pe Codrin Ștefănescu sau să-l trimită pe alte fronturi”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel Dragomir, declaraţii halucinante: 'Nu îmi pare rău că sunt aici'
FOTO. Cum mai arată Diana Gureșoaie, „Strâmba lui Dodel”. Fosta iubită a lui Cristi Tănase...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
VIDEO Un consilier PNL a uitat să închidă camera în timpul unei ședințe pe Zoom...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Oana Radu, acuzații dure la adresa fostului soț: ,,Mi-a spus că ne bate pe amândouă”....
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Șoferii care circulă prea încet, „vânați” cu drona - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Devine obligatoriu în România. Anunț la Guvern chiar azi, 29 martie: Voi scrie în lege...
Apple ar urma să lanseze noi iPad-uri, după un an de pauză
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
Viteză fără precedent! O universitate a creat Internetul de 4,5 milioane de ori mai rapid