Robert Negoiţă îi semnalează lui Dacian Cioloş că la Sectorul 3 consilierii USR blochează „proiectele de fluidizare a traficului” invocând „argumente puerile”

Robert Negoiţă îi semnalează lui Dacian Cioloş că la Sectorul 3 consilierii USR blochează „proiectele de fluidizare a traficului” invocând „argumente puerile”
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță
Publicat: 06/12/2021, 21:00

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, îi semnalează preşedintelui USR, Dacian Cioloş, într-o postare video pe Facebook, că majoritatea USR-PNL blochează mai multe proiecte în Consiliul Local şi îi solicită o întrevedere pe această temă.

„Am venit la USR pentru a depune o scrisoare în atenţia domnului preşedinte Cioloş, în care-i spunem situaţia de la Sectorul 3, în care Primăria a reuşit să fie blocată de majoritatea formată în principal din USR şi PNL. Principalul artizan este USR, cel mai mare grup politic din Consiliul Local Sector 3”, a declarat Robert Negoiţă, într-un clip video postat, luni, pe Facebook.

Blocarea proiectului halelor Laminor

Primarul Robert Negoiță a declarat, printre altele, blocarea proiectului halei Laminor, a pasajelor şi podurilor care să fluidizeze circulaţia din sector.

„Consilierii de la USR votează împotriva proiectelor de fluidizare a traficului pe nişte argumente puerile, ca, de exemplu, că nu avem indicator de performanţă pentru pasaje şi poduri, că dacă nu ar fi de plâns, ar fi de mare râs, dar consilierii nu sunt nişte stand-up comedy, ci nişte inşi care se joacă cu votul şi generează blocaje. Vreau să prezint această situaţie preşedintelui USR şi să-i cer nu doar opinia, ci îi cer şi o întâlnire pentru a-i descrie toate dificultăţile pe care le avem la Sectorul 3”, a menționat Robert Negoiţă.

Zilele trecute a fost inaugurată în Sectorul 3 parcarea subterană de pe bulevardul Decebal, cu o capacitate de peste 718 de locuri, valoarea investiţiei fiind de peste 86 de milioane de lei.

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a declarat, cu prilejul inaugurării, că pentru parcare s-a alocat aproximativ jumătate din această sumă, iar restul banilor au fost cheltuiţi pentru refacerea bulevardului Decebal, lucrări la partea pietonală şi spaţii verzi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase