Roberta Anastase, nuntă pe domeniul Știrbey, înconjurată de 400 de invitați

Roberta Anastase, nuntă pe domeniul Știrbey, înconjurată de 400 de invitați
Publicat: 30/06/2013, 22:37
Actualizat: 25/03/2019, 22:40

Vicepreședintele PDL Roberta Anastase, fostă președintă a Camerei Deputaților, s-a cununat, duminică, la domeniul Știrbey, cu omul de afaceri Victor Farca, la eveniment fiind invitate 400 de persoane.

Lista invitaților a cuprins mai multe nume grele din PDL, printre care Elena Udrea, Anca Boagiu și Elena Băsescu. La eveniment a fost invitat, de asemenea, președintele Băsescu, dar acesta a declarat încă de sâmbtătă, că nu va participa duminică la nicio nuntă.

Cununia religioasă s-a desfășurat la capela de pe domeniul Știrbey, iar mireasa a îmbrăcat o rochie de culoarea fildeșului, cu dantelă, mărgele și pene de struț.

Potrivit Știrilor ProTV, împreună cu soțul ei, Victor Farca, fostul președinte al Camerei Deputaților a invitat 400 de persoane pe domeniul Știrbei, la nuntă. Alb fildeș și corai sunt culorile pe care mirii le-au ales pentru decor, și tot ei au vrut ca la nunta lor sărmăluțele să nu fie incluse în meniu.

Un meniu costă 80 de euro, iar mirii au inclus friptură, pește și mai multe tipuri de brânzeturi. Cei doi au ales după gustul lor, notează Știrile ProTV, dar după ce s-au consultat cu prietenii și cu bucătarii, tortul fiind cel mai greu de gasit. „Tot meniul e fresh, de vară, de 40 de grade, ca lumea să nu se simtă nici îngreunată, nici să nu existe probleme de căldură, iar tortul de fresh, cu ciocolată și fructul pasiunii”, a spus Roberta Anastase, citată de Știrile ProTV.

Fosta președinte al Camerei nu a vrut ca soțul să-i vadă rochia înainte de ziua nunții. Roberta Anastase a îmbracat rochia, o creație Cătălin Botezatu, doar de două ori, la probă.

„E cu trenă, dar urmărește linia corpului. Eu sunt înaltă, drept care modelul care urmărește linia corpului mă avantajează mai mult decât stilul printesă”, a mai spus Roberta Anastase.

Ea s-a căsătorit, vineri, la Ploiești, cu Victor Farca, ceremonia fiind oficiată de primarul social-democrat al orașului.

Fosta președintă a Camerei Deputaților Roberta Anastase, care în luna martie a împlinit 37 de ani, a dezvăluit, în emisiunea „Poveștiri adevărate” de la postul de televiziune Acasă, detalii despre relația cu omul de afaceri Victor Farca, cu care a venit la emisiune.

Cei doi au povestit că s-au cunoscut în anul 1998, la Techirgiol, unde Roberta Anastase, pe atunci membru al Partidului Democrat, organiza Școala de Tineret. Victor Farca, prieten cu unii dintre tinerii din PD, a mers la aceștia, la mare, unde a cunoscut-o pe Roberta Anastase. Cei doi s-au apropiat în timp și au devenit un cuplu în anul următor.

„M-a cucerit cu calm și sinceritate. Am simțit lucrul acesta și mi-a câștigat încrederea. (…) Apropierea a devenit firească și s-a produs în foarte, foarte multe luni în care noi ne-am întâlnit, am stat de vorbă, nici nu puteam să spunem că suntem prieteni… Era o amiciție”, a povestit Roberta Anastase.

Ea a spus că la începutul relației lor au existat „mici șicane, certuri, gelozii”, că Victor era gelos, dar că nici ea nu este „cea mai comodă persoană din punctul acesta de vedere”.

În cei 15 ani de relație, Victor Farca a cerut-o în căsătorie pe Roberta Anastase de trei ori și i-a oferit trei inele de logodnă, iar de fiecare dată ea a acceptat, fără a stabili însă data nunții. Prima cerere în căsătorie a venit în urmă cu opt ani, iar în ultimii patru ani Victor Farca nu a mai cerut-o în căsătorie.

Farca a spus că de fiecare dată cererile în căsătorie le-a făcut „într-un cadru intim”, nu în spațiu public.

Roberta Anastase a povestit că ea a fost cea care a hotărât să facă nunta, iar anul acesta, de ziua ei, i-a spus partenerului său că ar vrea ca ceremonia să aibă loc la sfârșitul lunii iunie.

Roberta Anastase mai spune că în cuplul lor Victor este partea calmă, că ea este mai „vulcanică”, dar că nu are „cu cine” să se certe.

Anastase a admis că prin activitatea sa politică a creat „în mod conștient un dezechilibru” în viața sa, dar că acum își dorește foarte mult un copil.

„În viață este bine întotdeauna să existe un echilibru. Eu, în toată perioada asta, am făcut conștient un dezechilibru. Am avut noroc că cei din jurul meu care țin la mine au ales să mă susțină. Dar cred că în viață trebuie să existe un echilibru, trebuie să existe o familie și îmi doresc foarte mult și un copil. În final, dacă e să tragem linie, rămân amintiri mai frumoase sau mai puțin frumoase din perioada în care ocupi o funcție publică, dar cei care-ți rămân alături pe toată perioada vieții sunt soțul tău, părinții tăi, copiii tăi” a afirmat Roberta Anastase.

Ea a mai spus că are verigheta de peste un an și că recent verigheta sa a fost completată cu cea a viitorului său soț. Anastase a povestit că și-a dorit un model anume de verighetă, „cu mici diamante pe ea” și că verigheta lui Victor este „simplă, fără nimic spectaculos în ea”.

Întrebați cine conduce la ei acasă, Victor Farca a spus că fiecare are „responsabilitățile lui”, dar că „deciziile le ia Roberta”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
Wow sau Bau? Mike a uimit trecătorii după ce a apărut în colanţi la braţul...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Legea care intră în vigoare în România. Devine obligatoriu în toată țara
Alex Ciucu, surprins cu amanta în plin proces de divorț. Ar fi ținut-o ascunsă timp...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Descoperiți ce se ascunde în construcția unui model de masă rece de top