România DEVASTEAZĂ Franța sau Germania! O nouă GAFĂ a premierului Viorica Dăncilă

România DEVASTEAZĂ Franța sau Germania! O nouă GAFĂ a premierului Viorica Dăncilă
Publicat: 09/01/2019, 16:39
Actualizat: 25/03/2019, 23:51

De această dată, verbul „a devansa” la gerunziu i-a dat premierului peste cap exprimarea, chiar în momentul în care se lăuda ca România e mai tare decât Franța, Germania sau Italia la dinamica exporturilor totale. Nici încercarea de a se corecta nu a fost prea reușită, Dăncilă continuând să se bâlbâie.

„România se situează pe locul șapte în ceea ce privește dinamica exporturilor totale, DEVASTÂND… ăăă, devasând…devansând state puternice, precum Franța cu 4,6%, Germania cu 4,1% sau Italia, cu 3,8%”, a spus Viorica Dăncilă la începutul ședinței de guvern.

La începuturile carierei, Viorica Dăncilă a fost profesoară la liceul din Videle, însă preda materii tehnice, cum ar fi „Mașini și utilaje în foraje extracție”, „Organizarea producției și a muncii în întreprinderi și legislație economică” sau”Probe producție și reparații sonde”, scriau reporterii site-ului vice.com, într-un reportaj pe urmele premierului.

Mereu atent cu astfel de ocazii, președintele PMP Eugen Tomac a ironizat, imediat, pe Facebook, gafa Vioricăi Dăncilă:

„Face ce face și iar greșește! Nici să citească un text scris de alții nu e în stare! Tanti premier, matușică Viorica, nu mai bine mergi în pădure și ne lași? Auzi la ea, Romania „devastează” state puternice…”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

Din cauza organizării pentru evenimentele legate de președinția Consiliului UE, Viorica Dăncilă riscă să îl supere și pe șeful său de partid. De miercuri, paza și protecția premierului Viorica Dăncilă au fost din nou preluate de ofițerii SPP, pe care Dragnea îi acuza că îl informează tot pe șeful lor, generalul Lucian Pahonțu, considerat de liderul PSD drept coordonatorul Statului Paralel. Ea renunțase la serviciile SPP la începutul mandatului, odată cu ceilalți miniștri ai guvernului.

„Începând de astăzi (miercuri – n.r.) doamna premier beneficiază de paza și protecția ofițerilor SPP. Doar dânsa, nu și ceilalți miniștri. Nu este sigur dacă paza și protecția SPP operează doar în perioada reuniunilor ocazionate de președinția română a Consiliului UE,” au precizat surse oficiale pentru Mediafax.