Scandal pe Facebook, între Predoiu și Nicușor Dan: „E disperat să ajungă pe locul 2”

Scandal pe Facebook, între Predoiu și Nicușor Dan: E disperat să ajungă pe locul 2
Publicat: 28/05/2016, 11:30

„Am citit un atac mincinos și nedemn al lui Marian Preda și Sebastian Bodu (cei doi l-au acuzat de interese în favorarea unor firme, într-un dosar deschis de Asociația Salvați Bucureștiul împotriva Universității București, în care cerea demolarea unor sedii din Complexul Panduri al Facultății de Sociologie-n.r). Nu vreau să fac presupoziție și să cred că, de fapt, în spatele acestui atac mincinos s-ar află Cătălin Predoiu, un candidat disperat să ajungă pe locul doi. Vreau să spun cât se poate de clar: nu am luat niciodată bani pentru că ASB să înceapă o acțiune în instanță. Nu am luat niciodată bani pentru că ASB să oprească o acțiune în instanța. Mai mult decât atât, nu am renunțat niciodată la un proces pe care l-am început. Luni voi depune o acțiune în instanța împotriva lui Preda și Bodu pentru calomnie” a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

În replică, Cătălin Predoiu a postat, pe aceeași rețea de socializare, un mesaj video în care îl acuză, voalat, pe Nicușor Dan de blat cu PSD. „Acum câteva minute am citit atacul lui Nicușor Dan la adresa mea. Un atac inexplicabil și nedrept. Nicușor, dragă, ține-ți nervii și nu mă mai ataca, că nu ai de ce. Dacă vrei să ataci pe cineva, atac-o pe Firea și PSD. De ce nu o faci?”, a spus Predoiu.

PNL ar urma să prezinte luni un nou sondaj de opinie referitor la ierarhia candidaților din Capitală. Cătălin Predoiu le ceruse contracandidaților săi, Nicușor Dan (USB) și Daniel Barbu (ALDE) ca, în baza cercetărilor sociologice, să fie susținut un singur candidat la dreptei împotriva PSD.

Pe de altă parte, Marian Preda, fost președinte al Fundației Mișcarea Populară și președinte al Senatului Universității București, și-a anunțat deja susținerea pentru candidați liberali, precizând că votează în sectorul său cu liberalul Ovidiu Raețchi, candidat la Primăria Sectorului 5.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase