Sebastian Burduja: Protocolul încheiat de Clotilde Armand cu operatorul de salubritate lasă zeci de mii de bucureșteni fără servicii de curățenie

Sebastian Burduja: Protocolul încheiat de Clotilde Armand cu operatorul de salubritate lasă zeci de mii de bucureșteni fără servicii de curățenie
Clotilde Armand, criticată dur de Sebastian Burduja
Publicat: 02/09/2021, 19:22

Reprezentanții PNL Sector 1 i-au transmis un mesaj tranșant primarului Clotilde Armand, dezvăluind că protocolul încheiat cu operatorul de salubritate lasă zeci de mii de bucureșteni fără servicii de curățenie stradală: la Gara de Nord, la Piața Charles de Gaulle, în centrul Bucureștiului, la Piața 1 Mai, la Podul Constanța și în alte locații din sector.

„Colegii mei consilierii liberali au aflat cu stupoare ieri, cu două ore înainte de ședința de consiliu, că protocolul încheiat între doamna Armand și operatorul de salubritate lasă zeci de mii de bucureșteni fără servicii de curățenie stradală: la Gara de Nord, la Piața Charles de Gaulle, în centrul Bucureștiului, la Piața 1 Mai, la Podul Constanța, la Mănăstirea Cașin, la Liceul Lazăr etc.

În plus, situația școlilor din sectorul 1 este disperată: este primul an când nu s-a făcut nicio reparație și nicio lucrare de modernizare pentru pregătirea anului școlar. Asta ca să nu mai vorbim despre execuția bugetară absolut jenantă la capitolul investiții, sub 5%, când am intrat deja în luna septembrie. Toată primăria este într-un blocaj fără precedent. Dincolo de orice joc de imagine și declarații pompoase pentru un pumn de like-uri, doamna Armand ar trebui să-și ocupe timpul cu rezolvarea problemelor cetățenilor sectorului 1,” a declarat Sebastian Burduja, Președinte PNL Sector 1.

Nu trece nicio zi fără ca Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, să lanseze atacuri furibunde la adresa Partidului Național Liberal, „partener” de guvernare în sectorul 1, se arată într-un comunicat al  PNL Sector 1.

„Ieri și astăzi, doamna Armand a atacat conducerea PNL Sector 1, Premierul României, Florin Cîțu (de două ori) și, mai nou, Președintele României, Klaus Iohannis. Ne întrebăm: cine urmează? Preafericitul Părinte Patriarh Daniel? Guvernatorul Băncii Naționale? Președintele Comisiei Europene? Este de notorietate faptul că doamna Armand se visează la Cotroceni, dar până una alta are de gestionat un sector cu foarte multe probleme. Multe trenează de ani de zile, de pe vremea PSD, cu sclipici de diamante și praf de tun din bani publici. Altele sunt mai noi. Unele sunt chiar de ieri.”, potrivit comunicatului citat.

Clotilde Armand a avut numeroase ieșiri publice împotriva partenerului de guvernare locală, Partidul Național Liberal, uitând că sprijinul PNL a fost decisiv în câștigarea mandatului de primar, se mai arată în comunicat. Urmând exemplul de la nivel național, este posibil să dorească să își asigure sprijinul AUR-PSD în Consiliul Local. Din fericire, AUR nu are niciun consilier local în sectorul 1.

„Este bine să ne vedem lungul nasului și să ne concentrăm pe administrație și bună guvernare. Sectorul 1 – și întreaga Românie – au nevoie de lideri politici maturi, responsabili, motivați doar de dorința de a lăsa în urmă comunități mai dezvoltate. Parteneriatul nostru este cu bucureștenii sectorului 1. I-am transmis de fiecare dată doamnei Armand și o facem și astăzi: suntem la dispoziție la orice oră pentru binele cetățenilor. Nu punem la suflet toate jignirile si atacurile (inclusiv de ieri, din păcate), pentru noi interesul românilor și legile țării sunt peste orice orgolii și dezamăgiri personale. Avem mult de muncă. Așteptările cetățenilor sunt pe măsură,” a concluzionat Sebastian Burduja.

EXCLUSIV | Detalii mai puţin ştiute despre Miss Universe România. Carmina dărâmă prejudecăţile
Cătălin Măruță, salariu de 8 ori mai mare ca Neti Sandu! Suma e URIAȘĂ
FOTO. Cum arată trupul Ancăi Serea după 6 nașteri! S-a pozat dezbrăcată în cadă
Bolile pe care le riști în funcție de grupa de sânge. Cine este predispus la...
Cum o răsfață Cristi Borcea pe Valentina Pelinel! Gestul milionarului pentru frumoasa lui soție |...
Cercetătorii au dezvoltat medicamentul pentru diabetul de tip 1, care ar putea înlocui clasica injecţie
Un șofer repetă o greşeală de mai multe ori pe E85 „DRUMUL MORȚII”. În final...
BANCUL ZILEI – O blondă dotată, pe plajă la nudiști, intră în vorbă cu doi...
Africa de Sud a detectat o nouă variantă de coronavirus. B.1.1.529 are un număr mare...
Cătălin Măruță, salariu de 8 ori mai mare ca Neti Sandu! Suma e URIAȘĂ
Cât de MARE trebuie să fie? Răspunsul care îi LINIȘTEȘTE pe mulți bărbați
COVID-19: INCIDENȚA pe MUNICIPIU a ajuns 2,27!
Au fost prinși cu serialul „Squid Game” în Coreea de Nord. Ce a urmat e...
Știrea ȘOC a momentului în România: A fost găsit mort
Bomba zilei despre Certificatul Verde. Rafila a spus când se renunță la el. Se dă...
Alertă: Pfizer și Moderna au făcut anunțul anului. „E singura strategie disponibilă…”
Schimbări majore pe piaţa RCA pentru şoferi. Preţurile de acum vor fi istorie
În urmă cu 15 ani, dădea cu mopul într-un Lidl din Germania, iar acum conduce...