Simona Spătaru, ”moralista de la 4”, luptă împotriva interlopilor alături de clanul Duduianu! Candidata USR-PLUS și PNL vrea ”să schimbăm foaia”, dar…

Simona Spătaru, ”moralista de la 4”, luptă împotriva interlopilor alături de clanul Duduianu! Candidata USR-PLUS și PNL vrea ”să schimbăm foaia”, dar...
Simona Spătaru, ”moralista de la 4”, luptă împotriva interlopilor alături de... clanul Duduianu!
Publicat: 05/09/2020, 11:22
Actualizat: 16/09/2020, 17:10

Susținută de USR-PLUS și PNL, ”moralista” Simona Spătaru dorește să dea lovitura și să ocupe fotoliul de primar al Sectorului 4 al Capitalei. Până aici, nimic ieșit din comun, fiecare cetățean purtând în geantă ”mandatul” de primar.

UPDATE:Referitor la acest articol, am primit la redacție următorul punct de vedere al candidatei USR-PLUS:

”Vă solicit un drept la replică în urma acuzațiilor apărute la adresa mea, pe site-ul dumneavoastră, în cadrul articolului cu titlul “Simona Spătaru, ”moralista de la 4”, luptă împotriva interlopilor alături de clanul Duduianu! Candidata USR-PLUS și PNL vrea ”să schimbăm foaia”, dar…”.

In primul rand menționez faptul ca eu, in calitate de candidat la Primaria Sectorului 4 din partea Aliantei USRPLUS , nu am nicio legătură cu persoanele menționate de dvs.

Eu am intrat in aceasta cursa electorala pentru:

  • – scoaterea primariei din ghearele mafiote si plata corecta a serviciilor, bunurilor și lucrărilor publice
  • – investitii in creșe, gradinite si scoli, mediu și locuri de munca”.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Dar Simona Spătaru – căreia i se mai spune și ”moralista de la 4” – și-a propus să lupte împotriva lumii interlope și să aducă liniștea în sector, numai că în staff-ul de campanie îl regăsim chiar pe… Silviu Mototolea, vărul primar al văduvei lui Emi Pian, interlopul din clanul Duduienilor care a fost ucis recent.

Întrebarea firească este următoarea: Ce caută un membru al temutului clan Duduianu în staff-ul de campanie al unei doamne care susține că vrea să elimine interlopii din Sectorul 4?! Să fie vorba despre un cu totul alt scenariu, atâta vreme cât ”moralista de la 4” atacă, în discursurile sale Clanului Sportivilor, unul rival cu Duduienii?!

Simona Spătaru: ”Schimbăm foaia”

Paradoxal, discursul de candidat ales de Simonei Spătaru s-a bazat chiar pe lupta sa împotriva clanurilor interlope, numai că fotografia în care a fost surprinsă alături de Silviu Mototolea sugerează cu totul altceva.

În rest, la nivel oficial, totul e bine, iar Simona Spătaru pare pusă pe fapte mari.

”Simona Spătaru este avocată și candidează la funcția de primar al Sectorului 4 București. Propune o viziune politică în care administrația publică este una corectă, transparentă și care se consultă cu oamenii. Luptă pentru 4 priorități în mandatul de primar al Sectorului 4, care își dorește să fie: EDUCAT ȘI ACTIV, VERDE ȘI SĂNĂTOS, ATRACTIV ȘI COMPETITIV, ACCESIBIL ȘI SIGUR. Are încredere în oameni. Oamenii fac locul și încrederea este cimentul care ține la un loc un o comunitate”, se menționează pe pagina de prezentare a Simonei Spătaru, candidată USR-PLUS la primăria Sectorului 4 al Capitalei.

„În 2020, schimbăm foaia, iar această generație de tineri va începe să reclădească România!“, spune Simona Spătaru.

Simona Spătaru ”moralista de la 4”, alături de Silviu Mototolea

”Lumea interlopă și USR- PLUS fac campanie împreună!!!”

Simona Spătaru de la Suceava șia propus să candideze la primăria Sectorului 4 din București.

La lansarea candidaturii, Simona a vorbit cu gura plină de adjective despre clanurile interlope din sectorul 4.

”Lumea interlopă și USR- PLUS fac campanie împreună!!! Vai, dar ce poză avem noi aici?! O duduie pe nume Simona Spătaru de la Suceava a venit să candideze la primăria sectorului 4 din București. La lansarea candidaturii Simona a vorbit cu gura plină de adjective despre clanurile interlope din sectorul 4. La câteva zile duduia s-a tras in poze cu activistul PNL și membrul îin CA al companiei de stat Romfilatelia pe nume Silviu MOTOTOLEA”, s-a precizat pe pagina de facebook a emisiunii tv Dosar de Politician realizată la B1 de Silviu Mănăstire.

Simona Spătaru ”schimbă foaia” alături de Silviu Mototolea

Simona Spătaru și lupta sa cu ”mafia”

Plasată în fața intrării de metrou de la Piața Sudului, Simona Spătaru – promite că se luptă cu mafia care-l patronează pe actualul primar, Daniel Băluţă – s-a fotografiat alături de staff, numai că fotografia respectivă a oferit o surpriză de proporții.

Silviu Mototolea, cel din imagine, este vărul primar al văduvei lui Emi Pian, interlopul din clanul Duduienilor, ucis recent. El e membru al PNL sector 4. Pentru contribuţiile sale în munca de agitaţie politică a fost recompensat cu un loc în CA al Romfilatelia, o companie din subordinea Poştei Române.

Totuși, Mototolea susține că nu are nicio legătură cu clanul Duduianu și susţine că este o ţintă în campania electorală. A ameninţat reprezentanții mass-media că va da mai multe trusturi de presă în judecată, asta după ce şi-a şters contul de Facebook şi a făcut unul nou, potrivit romanialibera.ro.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase