Teodorovici: Să aveți încredere că la centru nu există niciun fel de fisură / Mesajul președintelui executiv al PSD pentru protestatari / Fifor: PSD a pierdut o bătălie în 26 mai, nu și războiul

Teodorovici: Să aveți încredere că la centru nu există niciun fel de fisură / Mesajul președintelui executiv al PSD pentru protestatari / Fifor: PSD a pierdut o bătălie în 26 mai, nu și războiul
Publicat: 30/08/2019, 20:23

Fifor: PSD a pierdut o bătălie în 26 mai, dar nu a pierdut războiul

Mihai Fifor le-a spus colegilor din PSD, la Mamaia, că PSD nu poate fi îngenunchiat și că în 26 mai a pierdut doar o bătălie.

„Vă asigur că vom încerca cel puțin ca împreună cu dvs să ne atingem obiectivele. Iar obiectivul principal este acela că PSD nu poate fi îngenunchiat, că PSD a pierdut poate o bătălie pe 26 mai, dar nu a pierdut războiul. Guvernăm, guvernăm bine, chiar dacă facem lucrul acesta sub asediu din ianuarie 2017, dar noi mergem înainte”, a spus Fifor.

Secretarul general PSD a afirmat că partidul poate câștiga alegerile dacă se întoarce la cetățeni, inclusiv către cei din străinătate.

„Cu o condiție (câștigăm – n.r.): să ne întoarcem către cetățeni. Să nu uităm că modul în care am câștigat alegerile a fost acela în care ne-am întors către oamenii simpli, pentru că PSD a fost întotdeauna lângă toți românii, indiferent că ne-au votat sau nu ne-au votat, pentru că PSD ia măsuri pentru toți românii, inclusiv cei din străinătate. Sunt mulți care ne contestă, dar realitățile vorbesc de la sine și sunt absolut convins că românii își vor recăpăta încrederea in noi, și vor spune da a fost un accident în 26 mai, dar da, mergem mai departe”, a mia spus Fifor.

Teodorovici, mesaj pentru protestatari, la Mamaia: Veniți și protestați la mine, în fața Ministerului

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a transmis, vineri, un mesaj către protestatarii care au așteptat-o pe Viorica Dăncilă la Mamaia: să lase în pace premierul și să vină să protesteze în fața Ministerului pe care îl conduce.

Președintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, le-a transmis, vineri, la Mamaia, protestatarilor care au așteptat-o pe Viorica Dăncilă că ar face mai bine să vină să protesteze în fața Ministerului de Finanțe.

„Cum le spune celor de afară? Constanța protestează? Domnule, lăsați-o pe doamna Dăncilă în pace. Domnule, veniți și protestați la mine în fața Ministerului. Sunt și eu președinte executiv, măcar la asta să mă fac de folos, dacă la altceva alții nu mă lasă să reușesc”, a spus Eugen Teodorovici, la Constanța.

Înainte de întâlnirea social-democraților, la Mamaia, câțiva protestatari au așteptat-o pe Viorica Dăncilă, premier și președinte al PSD. Aceștia au strigat: „Ne vrem țara înapoi” și „Rușine, rușine”, în timp ce o femeie a purtat o pancartă pe care a scris „Hehe! Nu veți găsi aici colacul de salvare”.

Eugen Teodorovici: Să aveți încredere că la centru nu există niciun fel de fisură

„Să aveți încredere că la centru nu există niciun fel de fisură. Oricine încearcă să vă inducă această idee, că există o fisură în echipa de la centru, nu vă lăsați păcăliți. Este o echipă care a început de mult împreună și este o echipă care va merge foarte mult de acum împreună”, a declarat Eugen Teodorovici, vineri, în cadrul Conferința de alegeri a Organizației Județene Constanța.

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora Eugen Teodorovici ar fi avut discuții în contradictoriu la ultima ședință a Guvernului.

Cu altă ocazie, Teodorovici a precizat, întrebat despre subiect că nu a fost o dispută cu premierul, ci cu cei care se ocupă de organizare.

„Nu a fost nicio dispută în ședința de Guvern. (…) A fost cafeaua rece. Trebuie să vă spun acest lucru și am fost nemulțumit. Am avut o chestiune pe care am adresat-o celor care se ocupau de acest lucru. Nu a fost cu domnul prim-ministru, nu avem dispute în ședința de Guvern. Discutăm înainte, discutăm în permanență și suntem deschiși, spre nemulțumirea multora”, a explicat Eugen Teodorovici, joi, la Argeș.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Veniturile gigantului Microsoft au explodat!