Politic
17.09.2019
Politică

Theodor Paleologu anunță că își va depune, joi, candidatura la BEC

Theodor Paleologu a anunțat că își va depune joi candidatura la BEC pentru prezidențiale. Acesta a precizat că circulă tot felul de glume cu el pe Facebook și postat o fotografie editată care îl arată făcând un selfie alături de Dan Barna, precizând că liderul USR încă nu a semnat pentru el.

„Circulă tot felul de glume cu mine. Cele mai multe sînt reușite și mă amuză foarte mult. Iată una care m-a făcut să rîd. Și m-a făcut să rîd, mai cu seamă pentru că n-am făcut niciodată un selfie: paleotelefonul nu are această opțiune. Dan Barna tot n-a semnat pentru mine: mai are doar trei zile la dispoziție pentru acest gest de fair play, deoarece joi îmi voi depune oficial candidatura”, a scris Palelologu, luni, pe Facebook.

Ludovic Orban a anunțat luni că PNL a decis ca depunerea la Biroul Electoral Central a semnăturilor necesare pentru înregistrarea lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale va avea loc vineri, 20 septembrie, ora 12:00.

Șeful statului este susținut de PNL pentru un al doilea mandat la Cotroceni, iar liberalii fac deja campanie prin țară.

Primul tur al prezidențialelor are loc pe 10 noiembrie, iar al doilea pe 24 noiembrie. Conform unei hotărâri de Guvern, românii din străinătate vor putea vota la primul tur al alegerilor prezidențiale între 8 și 10 noiembrie, iar la al doilea tur între 22 și 24 noiembrie.

 

Inchide