Tudose, atac la Dragnea: „Băi, dacă ești așa de bine văzut de oameni, ia-o, mă, pe Irina și du-te la mall”

Redactor:
Florin Jinga
Tudose, atac la Dragnea: „Băi, dacă ești așa de bine văzut de oameni, ia-o, mă, pe Irina și du-te la mall”
Fostul vicepreședinte al PSD, Adrian Țuțuianu, a povestit, în cadrul unei conferințe de presă, o discuție pe care fostul premier Mihai Tudose a avut-o cu Liviu Dragnea. Țuțuianu a explicat că liderul PSD nu mai poate ieși în public fără să fie huiduit.

„Mihai Tudose, în stilul lui mai bolovănos, la o discuție în partid când încă nu plecasem, i-a spus: „Băi, dacă ești așa de bine văzut de oameni, ia-o, mă, pe Irina și du-te la mall. Că noi ne-am dus și nu ne-a înjurat nimeni”, a povestit Adrian Țuțuianu.

„Singura metodă prin care Liviu Dragnea poate vorbi public sunt evenimentele de partid. Mersul simplu pe stradă, prin sate și prin orașe sunt opțiuni excluse. Liviu Dragnea și consultanții lui știu că a ajuns la un nivel de insuportabilitate uriașă”, a spus Țuțuianu referitor la blocarea orașului Târgoviște, duminică, pentru mitingul PSD.

„N-am văzut în viața mea atâția polițiști la fiecare intersecție, sau poate am mai văzut o singură dată, când a venit Gabriel Oprea în Târgoviște și erau pitiți prin toate tufișurile, 6-7 polițiști la fiecare intersecție din oraș este inacceptabil, au fost oameni care mi-au spus că au avut nevoie de două ore să ajungă dintr-o parte în alta a orașului pentru că nu au avut acces în nicio direcție”, a adăugat fostul vicepreședinte al PSD.

Foto: Hepta

Inchide