Ungureanu: Ponta să îl demită pe Hașotti, care a fost la mitingul pentru primarul din Năvodari

Ungureanu: Ponta să îl demită pe Hașotti, care a fost la mitingul pentru primarul din Năvodari
Publicat: 21/11/2012, 15:59
Actualizat: 28/06/2013, 12:30

Liderul ARD Mihai Răzvan Ungureanu i-a cerut premierului Victor Ponta, miercuri, „să-l demită urgent” pe ministrul Puiu Hașotti, precizând că acesta a participat la un miting de susținere a primarului din Năvodari, primar cercetat penal pentru corupție.

„Îl vedem pe domnul senator al PNL, dar și ministru în Cabinetul Ponta, domnul Hașotti, ieșind într-un miting de susținere a unui primar, primarul din Năvodari, care este sub cercetare penală în acest moment pentru corupție. Așteptăm ca prim-ministrul să-și dea seama de gravitatea acestui fapt și să-l demită urgent pe ministrul care încalcă orișice lege în picioare, numai vorbesc de bunul simț politic”, a precizat Mihai Răzvan Ungureanu, într-o conferință de presă.

Aproximativ 500 de persoane au participat, duminică, la Năvodari, la un miting pentru susținerea primarului Nicolae Matei, arestat pentru fapte de corupție, ministrul Culturii, Puiu Hașotti, și viceprimarul liberal al orașului îndemnându-i pe oameni să fie alături de edil și să lupte pentru acesta.

Oamenii s-au strâns în centrul orașului și au purtat pancarte cu mesaje precum „Ne vrem primarul înapoi”, „Dacă arestați nevinovați, arestați-ne și pe noi”, „Năvodărenii vă iubesc și vă susțin”, „Libertate pentru Matei”, „Dați-ne omul, dați-ne viața” și au scandat „Matei, Matei”, dar și „libertate, libertate”.

Printre cei aflați la mitingul de susținere a primarului PSD Nicolae Matei s-au aflat și ministrul Culturii, senatorul PNL Puiu Hașotti, președintele organizației județene Constanța a PNL, Gheorghe Dragomir și deputatul liberal Mihai Lupu, care s-au adresat oamenilor spunându-le că edilul trebuie să fie cercetat în libertate, iar localnicii trebuie să lupte pentru el.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase